Carrefour-Market-ploiesti_cr.jpg

După ce am publicat un articol despre cum am fost ”țepuit” la Carrefour-ul din incinta galeriilor comerciale Winmarkt Ploiești, inspectorii OPC Prahova au demarat un control în urma căruia conducerea magazinului a fost amendată cu 20.000 de lei.

Acum trei zile, am publicat articolul Carrefour are protecție specială pentru furtul clienților? în care făceam o comparație între țeapa pe care magazinul respectiv o trage clienților care plătesc mai mult la casa de marcat decât prețul afișat la raft și comercianții prinși furând la cântar pe platoul Halelor Centrale, care se aleg cu dosare penale.

Sesizarea subsemnatului:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astăzi, 15.05.2018, subsemnatul a cumpărat din magazinul Carrefour aflat în incinta Galeriilor Comerciale Winmarkt Ploiești 0,702 grame de pere din soiul Abate, al căror preț per kilogram afișat la raft era de 7,99 de lei.

După cum se poate vedea din imaginea de la finalul articolului, pe eticheta emisă de cântar a figurat prețul de 5,61 de lei pentru 0,7 kg de pere.

Ajuns la casa de marcat am constat că aceleași fructe valorează mai mult. Mai exact 6,31 de lei. Cum greutatea perelor a rămas identică, motivul ”scumpirii” este prețul: 8,99 de lei/kg, așa cum se vede din bonul fiscal emis și nu cel de 7,99 de la raft.

Demonstram atunci de ce nu poate fi considerat un ”accident”: Carrefour percepe ”taxa de șmecher” la casă  sau Hoții de la Carrefour-ul Express din Galerii te operează la buzunar fără rușine sau Încă o țeapă de la Carrefour Ploiești - un preț la raft, altul pe bon

În urma acestui articol, inspectorii OPC Prahova au verificat cele semnalate și au aplicat o amendă conducerii magazinului Carrefour respectiv de 20.000 de lei.

Pun și eu o întrebare răutăcioasă ”domnilor” de la Carrefour: a meritat furtul?

Dovada furtului de la Carrefour

WhatsApp_Image_2018-05-15_at_14.24.34_6ad17.jpeg