180310_PSD_CONGRES_64_INQUAM_Photos_Octav_Ganea.jpg

Dacă prostia ar durea premierul României ar fi în comă. Uitați-vă la Viorica. Da, ”duamna” din Teleorman, făcută premierul României de nea Livache. Ce vă inspiră? 

Milă, ați putea spune, văzând-o citind foile puse în față de alții în ședința de guvern de ieri, unde Euro 2020 a fost pronunțat ”ieuro douăzeci douăzeci”.

Voi vă dați seama că femeia asta este premierul României? Că ne conduce? Că ne reprezintă? Doamne ferește!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După trei luni de gafe, nu mai putem găsi scuze de genul are trac, are emoții, se pierde în fața camerelor TV. Pur și simplu, Viorica lui Dragnea atât poate.

CV-ul dânsei, tot respectul pentru cadrele Liceului Industrial Videle, este modest până ca PSD, filiera Dragnea, să o scotă în lume, direct la Bruxelles, apoi s-o parașuteze la palatul Victoria pe post de marionetă premier.

De fapt, Viorica reprezintă fix măsura respectului pe care Dragnea îl are față de popor: ZERO-ZERO.

VIDEO Ultimul din seria de momente penibile avându-l ca protagonist pe premierul României:


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.