WhatsApp Image 2018-02-06 at 14.02.33.jpeg

Dacă ați crezut că Primăria Ploiești greșește doar atunci când vine vorba despre proiecte europene sau, în general, despre administrația publică, ei bine, v-ați înșelat.

UPDATE După apariția acestui articol, reprezentanții Primăriei Municipiului Ploiești ne-au contactat declarând că această cocardă nu este comandată, recepționată și plătită de către administrația locală.

O cocardă tricoloră purtată de către oficialități la reverul paltonului la ceremoniile organizate de 1 Decembrie 2017 sau 24 Ianuarie 2018 este dovada că în Primăria Ploiești se muncește și, conform celebrului dicton, se greșește.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ploieștiul a fost avansat, din condei, la gradul de „munincipiu", fără să fie nevoie de consultarea locuitorilor sau de vreo inițiativă legislativă.

Ar fi amuzant dacă nu ar fi ar fi vorba de stema Ploieștiului și de tricolor. Și, bineînțeles, dacă nu ar fi fost achiziționată din bani publici!

Cocarda oficială

WhatsApp Image 2018-02-06 at 15.14.23.jpeg

Cocarda greșită

WhatsApp Image 2018-02-06 at 14.02.33.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

“Atelierele lui Moș Crăciun”, la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești organizează cea de-a VI-a ediție a activității “Atelierele lui Moș Crăciun”, care se va desfășura în perioada 10 – 20 decembrie 2018, în foaierul Teatrului “Toma...