sicana-cantacuzin.jpg

În traficul din Ploiești conviețuiesc în ”armonie” șoferi de autobuz, taximetriști și cocalari cu tupeu, însă putem afirma că de vineri dimineață o nouă specie de conducător auto vrea să se impună în fauna locală, stricând liniștea celorlalți participanți la trafic: masculul ”alfa”. Acesta este gata să sară la gâtul celorlalți șoferi, din simplul motiv că sunt la fel de nepricepuți și tupeiști la volan ca el.

Vineri dimineață în jurul orei 08.10, șoferul unui autoturism marca Opel Insignia a fost la un pas de accident pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino după ce o altă mașină i-a ieșit în față de pe strada Torcători. Bărbatul aflat la volanul Opel-ului a pătruns cu viteză în intersecția de la Moș Crăciun (Cantacuzino cu Torcători) și a evitat în ultima clipă o coliziune cu Renault Clio condus de o femeie care i-a ieșit în față fără să se asigure. 

După ce și-a etalat aptitudinile de pilot și a evitat impactul în ultima clipă, bărbatul s-a gândit că șoferița merită o lecție, așa că pe o distanță de aproximativ 200 de metri a condus agresiv în spatele ei, iar în momentul în care a depășit-o pe partea dreaptă, a tras stânga de volan ca să o intimideze. Din fericire episodul de vineri dimineață nu s-a soldat cu victime sau cu pagube materiale însă arată inconștiența participanților la trafic. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia care circula pe strada Torcători spre Cantacuzino a intrat cu viteză în intersecție, fără să se asigure și s-a încadrat direct pe banda doi străzii, un viraj brusc pentru prima bandă putând să o facă să piardă controlul direcției de mers. Pe de altă parte, un șofer la fel de inconștient care a pătruns cu aproximativ 70km/h în aceeași intersecție era să o bage în spital. Concluziile le trageți singuri. Observatorul Prahovean sfătuiește șoferii care sunt victimele unui comportament agresiv în trafic să anunțe Poliția. Imagini puse la dispoziție de un cititor al ziarului nostru: 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.