Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ikea-magazin.jpg

La insistențele soției, nu râdeți că vă vine rândul! :), am fost ieri la Ikea pentru a cumpăra, normal, încă un șifonier. Am bătut degeaba drumul pentru că magazinul de mobilă nu mai are loc de mobilă, pe bune! și trimite clienții la un depozit din Mogoșoaia, pe centura Bucureștiului. 

UPDATE Explicația IKEA. De ce își trimite clienții la depozitul de pe centura Capitalei

UPDATE 2: După ce le-am reproșat pe mail-ul lor bătaia de joc cu plimbarea clienților la depozitul din Mogoșoaia, au pus chestia asta pe ikea.ro. Prea târziu, cel puțin pentru mine.., Eu nu mai calc în magazinul lor din Băneasa.

După ce am configurat dulapul cu pricina, în timp ce mă gândeam cu groază cum o să asamblez cele trei scânduri, un angajat IKEA îmi întinde o hartă. 

Ce-i cu asta? E adevărat că ați schimbat configurarea magazinului, dar găsesc ieșirea, mulțumesc! 

Reacția omului îmbrăcat în galben cu dungi albastre m-a lăsat mască: ”Păi șifonierul trebuie ridicat de la depozitul nostru din Mogoșoaia. E pe centura Bucureștiului, la 11 km. Aici nu mai avem spațiu pentru depozitarea elementelor mari de mobilier.”

În acel moment, creierul meu obosit de proștii din trafic și căldura de afară producea numai măscări la adresa ”gigantului” de mobilă.

Cum Paștele mamei lor de suedezi, care au raportat vânzări anul trecut de peste 100 de milioane de euro în România, își permit să-și trimită clienții pe centură în loc să-și mărească depozitul magazinului? Ce vină am eu că nu mai au loc să depoziteze scândurile vândute oricum la prețuri umflate de marcă?

M-am calmat și i-am spus angajatului, care nu avea nicio vină, că renunț la comandă și să dea harta unui alt client suficient de cretin încât să se aventureze pentru un rahat de dulap pe centura Bucureștiului unde este moartea traficului.

Apoi am sunat la call center pentru că trebuia să transmit conducerii ”felicitările” mele.

După vreo zece minute de așteptat în telefon, o duduie mă preia și îmi spune calm că aceasta este politica magazinului.

Îi explic că, din cauza noii politici, eu nu mai calc în magazinul lor de mobilă neîncăpător, știu că sună aberant, dar asta este realitatea și îi sugerez să pună dracului pe site-ul lor un anunț că dacă vrei să-ți iei mobilă de la magazinul Ikea din Băneasa trebuie să ajungi la depozitul lor din Mogoșoaia. Că așa ar fi corect pentrul unul ca mine, din ”provincie”.

Acestea fiind zise, cunoașteți un tâmplar care să-mi facă un șifonier mai bun și mai ieftin decât la Ikea?

FOTO Pentru fraierii care pun botul la politica lor, Ikea a tipărit și o hartă în care n-au menționat și timpul petrecut printre tirurile de pe centură. Sictir!

20961042_1842617392420008_1878791393_o.jpg


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești