parc-malu-rosu2.jpg

Într-un oraș cu buget uriaș, e drept găurit de incompetența aleșilor și funcționarilor din primărie care au gestionat dezastruos fondurile europene, imaginea alăturată este inadmisibilă.

 

Este vorba de un loc de joacă din cartierul Malu Roșu, unde, statistic vorbind, locuiesc peste 30.000 de ploieșteni care s-au încumetat să mai crească și copii. 

O mămică mi-a trimis fotografii cu locul unde se întâlnesc neputința, nesimțirea, batjocura celor din administrația locală (Primărie, SGU, Consiliu Local). 

Este imposibil ca un ales local sau funcționar din executivul Primăriei Ploiești să nu nu-și fi dus în ultima perioadă copilul/nepotul într-un loc de joacă din oraș pentru a vedea că ceea ce publicăm noi frecvent NU reprezintă excepții.

 

Și, înainte să dați vina pe ”vandalii” de grădiniță, domnilor primar, viceprimari și consilieri locali ar trebui să vă uitați în oglindă și să vă întrebați dacă nu cumva salariile și indemnizațiile pe care le primiți din banii părinților sunt cu adevărat nesimțite pentru ce oferiți comunității.

 

 

 

parc-malu-rosu1.jpg

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...