hrf.png

Să considerăm că România este o tipă frumoasă, bogată şi destul de generoasă. Este genul care a stârnit imaginaţia şi poftele libidinoase ale unor curviştine masculine. Deşi este destul de ofertantă, România s-a condus după nişte legi clare şi câteva principii care ţin de moralitatea unor oameni care îşi iubesc ţara.

 

România a depus plângeri pentru câteva tentative de viol din partea numitului Udemereanu, însă autorităţile au protejat-o, iar fapta nu a apucat să se consume. Oricât de răi ar fi fost consideraţi Adrienii, Traianii, Blăgenii, Pontacii sau alţii care s-au perindat vremelnic pe la forurile decizionale, cu excepţia unor mici compromisuri din sfera contravenţională şi nu penală, nu au permis ca România să mai fie violată ca la început de secol 17, 18, 19 sau 20. României i s-a „reperat onoarea” şi i s-a pus o centură de castitate numită generic „Constituţie”. De atunci, disperat că nu o mai poate supune la diverse perversiuni, violatorul Udemereanu a tot încercat să-i modifice scutul de protecţie – legea fundamentală.

Opinia publică, aparent inertă sau palid activă în online, condamnă tentativele de viol ale cetăţeanului român, de etnie minoritară, Udemereanu. Dar ce rău ar putea face acesta, în condiţiile în care potenţa lui nu are mai mult de 5% din necesarul unui viol pe cinste? Conştientizându-şi cei 5 cm de bărbăţie, acesta a găsit soluţia pentru o orgie de zile mari, respectiv constituirea unui grup pseudo-potent prin coruperea altor curviştine masculine. Interesul comun? Profitul. Fiecare vrea câte ceva: pentru a beneficia exclusiv de câteva părţi din corpul voluptoasei Românii, Udemereanu a promis susţinere pentru unitatea grupului de violatori. Ceilalţi doi, Pesedeanu şi Aldeanu, din dorinţa de a scăpa de cercetarea în alte cazuri de viol, individual sau în grup, au acceptat degrabă condiţiile de dezonorare a fetei.

Trăiesc cu speranţa că mai suntem câţiva care nu vom accepta ca România să fie din nou violată cu bestialitate. Şi dacă în încercarea noastră de a o apăra, violatorii trădători ne vor da un genunchi în părţile intime, după metoda BOUreanu, avem puterea exemplului poliţistului Andrei Ovidiu şi a felului în care se dă un K.O. cu daună totală.

 

Prin felul în care s-a premediat violul, cercetarea ar putea fi făcută nu doar pentru abuzul sexual în sine, ci şi pentru Înaltă Trădare contra intereselor naţionale. Să nu uităm că, indiferent de cât de frumoasă e fata asta, România, în actul ei de identitate scrie: Stat naţional unitar şi indivizibil.