scrisoare-deschisa-politie-locala-ploiesti.png

Doamnelor și domnilor directori,
Cu siguranță, mulți dintre voi, dacă nu toți, sunteți șoferi și circulați zi de zi prin aglomerația din urbea noastră. Cu siguranță, vă deranjează la culme atunci când vreți să ajungeți la birou și vă treziți că pietonii aleargă haotici printre mașini, șoferii nesimțiți uită că în intersecția nedirijată ai prioritate de dreapta sau de drum principal și multe alte aspecte din viața de șofer de Ploiești. Ce faceți în situația asta? Așa este că puneți mâna pe telefon, sunați la dispecerat și trimiteți mai mulți polițiști locali în stradă, la dirijarea circulației?

 

Ei bine, astăzi de dimineață, în jurul orelor 10.00, am făcut vreo șase minute, dintre care vreo trei le-am filmat și le puteți vedea mai jos, între sensul giratoriu de pe Vasile Milea cu Gheorghe Doja și intersecția Vasile Milea cu Emile Zola, adică o distanță de circa 100 de metri.

În tot acest timp, echipajul dumneavoastră rutier, care are ingrata sarcină de a dirija pe temperaturi caniculare traficul, dădea din mâini la trecerile de pietoni de pe Gheorghe Doja, acolo unde treceau maxim 10 pietoni deodată.

Pe această cale, după ce veți urmări imaginile de mai jos, vă rog, cu tot respectul și în numele a mii de șoferi care trec zilnic pe aici, măcar la orele de vârf să mai plantați câțiva polițiști locali la trecerile de pietoni de la Hale.

 

Nu de alta dar, la vederea omului în haina statului, atât pietonii cât și șoferii se conformează și nu vom mai avea bezmetici care se aruncă unul după altul în fața mașinii.

Vă mulțumesc!

Un șofer prudent și respectuos 😊