c2g9N2FkNmM2NDk3ODgyYTI1MThhYTdkN2I2MWJmY2E0Mzg=.thumb.jpg

La violență se răspunde cu violență? Nu... ar spune orice om civilizat. Aşa o fi, cum spune omul civilizat, dar este valabil doar între oameni civilizați, pe care autoritățile sunt capabile să îi apere. Dacă tot ce pot face autoritățile este să-şi prezinte condoleanțele pentru victimele teroriştilor criminali, atunci se încheie orice discuție despre toleranță, despre politically correct, despre multiculturalism. De aici se poartă o altă discuție. Aveţi aici o probă a stilului lor de viaţă, a felului în care îşi câştigă existenţa.

 

Am ajuns la o frecvență de minim un atac terorist pe săptămână. Sunt atât de multe de vreo 3 ani, încât ne "impresionează" doar atunci când se produc, apoi ne trece. Am devenit nişte ignoranți, nişte inconştienți care nu realizează că gunoaiele lumii a treia vor ajunge să ne domine prin teroare? Altfel nu au cum, pentru că nu-i supectez de prea multă inteligență. Ce au dat ei culturii mondiale? Ce produc ei pentru întreaga omenire? Mai nimic...
Spun că au un Dumnezeu, îl numesc Allah şi ne omoară în numele lui. Dumnezeu este unul pentru toți, iar în numele Lui nu poți să omori. Ei nu sunt slujitori ai lui Allah.. Au fost doar radicalizați, îndoctrinați cu pasaje care au fost interpretate convenabil de către liderii lor. Cei mai mulți dintre ei nici nu au citit Coranul, pentru că nu ştiu să citească. Frustrările din sărăcie, combinate cu îndoctrinări de genul "trebuie să ucizi primul, altfel vei fi tu cel ucis", dar şi cu ideea că lumea civilizată este sursa răului pe Pământ, i-au transformat în scursurile cu care ne confruntăm acum. Este drept că printre ei sunt şi indivizi şcoliţi; puţini la număr, dar sunt. Dacă omori, violezi sau orice altă nenorocire comiți, o faci în numele tău de babuin microcefal din lumea a treia. Acolo îți este locul, printre dunele de nisip, prin copacii din oaze, în sărăcia din care ai plecat, pentru că eşti puturos.

Europa, că proasta, i-a primit. Era evident că nu au venit să muncească, ci să violeze, să ucidă, să fure. Allah i-a învățat? Nu cred. Ei desconsideră femeia şi o tratează ca pe un bun, fiind utilă doar ca să aducă pe lume alți indivizi ai subspeciei, alți criminali, alți violatori, alte gunoaie sociale pe care Europa le acceptă, pentru că este condusă de alți imbecili toleranți. Sunt toleranți cu aceste creaturi, dar intoleranți cu proprii cetățeni, pe care îi condamnă astfel la moarte.
Un român le-a arătat europenilor cum se procedează. A pus mâna pe o navetă şi pe o bâtă şi a pus un criminal de-al lor la pământ. Ce e aia milă? Ce toleranță? Ce acuzații de rasism? Cu bâta în mână, un român a dat o lecție despre cum se face. A anihilat un criminal, pe care Europa tolerantă l-a primit şi căruia îi plăteşte ajutoare sociale. Ăştia nu muncesc pentru că nu le place, pentru că nu vor. Sunt nişte paraziți ai societăților pe care au început să le căpuşeze. Nu ştiu carte, pentru că e mai uşor să furi de la alții. De ce să înveți şi să produci, când poți ucide şi fură de la proştii care o fac şi care te-au primit în casă?

Europa i-a primit în casa ei şi ei îşi fac nevoile în mijlocul livingului. Se vor întinde, vor acapara, vor fura, vor viola, vor ucide. De ce? Pentru că suntem prea toleranți (proşti). Avem tehnologie, avem bani, avem armate, dar privim cum scursurile astea ne violeză, ne fură, ne ucid.
Musulmanii considerați normali la mansardă, spun că nu acesta este islamismul, că teroriştii nu îi reprezintă şi că Allah nu te îndeamnă să ucizi. De acord cu ei, dar nu prea îi văd luptând împotriva terorismului. Dacă stau bine să mă gândesc, ei ar fi cei dintâi care ar trebui să reacționeze. Numele lor şi al Dumnezeului lor sunt târâte în noroi şi sânge. Dar nu prea o fac. De ce?... Pentru a nu lăsa loc interpretărilor, am tot respectul pentru musulmanii educaţi, civilizaţi, care muncesc cinstit şi care s-au integrat perfect în societăţile adoptive. Nu sunt puţini şi tocmai de aceea cred că ei sunt primii care ar trebui să reacţioneze ferm.

 

Revin la românul care a pus mâna pe bâtă. Şi lui i-a fost teamă, şi el era panicat, şi el putea fi ucis. Dar a reacționat cu singura metodă cu care pot fi oprite aceste subspecii. Omul este un adevărat erou. Cum ar fi ca cineva să-l acuze de rasism sau tentativă de omor? V-ar mira? La ce imbecili ne conduc, nu este exclus! Aici s-a ajuns. Europa este tolerantă cu toate scursurile, dar intolerantă cu proprii cetățeni, pe care (repet) i-a condamnat la moarte.
O să spuneți că în România nu se va ajunge aici. Susțin cu tărie că se va ajunge, în doar câțiva ani. Paraziții se vor întinde şi vor devora toată Europa, întregul leagăn al creştinismului. Să nu vă mire atunci când veţi constata că mulţi europeni din vest, speriaţi de atâta teroare, îşi vor face bagajele şi se vor muta către estul mai liniştit al Europei. Cu siguranţă o să-i primim, aşa cum ne-au primit şi ei când ne-a fost greu. Avem ce învăţa de la ei. Dar nu aceasta este soluţia! România, în calitate de stat membru UE, ar putea să-şi “radicalizeze” poziţia şi să militeze pentru expulzarea tuturor paraziţilor asistaţi social, a tuturor celor deja monitorizaţi de serviciile secrete pentru activităţile lor dubioase. Cam prea multe “drepturi ale omului”. În faţa ciumei jihadiste, prin toleranţa excesivă se încalcă tocmai unul din drepturile fundamentale ale omului civilizat din Europa: dreptul la viaţă. Din acest moment, cei care continuă să promoveze politically correct se fac vinovaţi de crime împotriva umanităţii.

Un român cu o bâtă şi "cu oaie" a dat o lecție despre unica soluție. Dacă întreaga Europă nu pune mâna pe bâte şi nu îi trimite urgent de unde au venit, toți europenii vom avea "beregățile" tăiate, femeile violate, copiii ucişi. Un bun prieten din Legiunea Străină, fin cunoscător al fenomenului, îmi spunea că prima măsură care trebuie luată este tăierea ajutoarelor sociale. În Franţa, Germania, Marea Britanie, Suedia, etc, aceasta este principala sursă de venit pentru aceşti paraziţi. Omul susţine că eliminarea acestor ajutoare ar reduce la jumătate numărul paraziţilor, care s-ar întoarce acasă. Cu cealaltă jumătate ar urma să fie dusă o luptă dură, pentru că vor începe să fure şi chiar să ucidă pentru supravieţuire. Europa civilizată are resurse să lupte cu această formă de cancer social.

Vrem să ne lăsăm copiii la concerte sau la competiții sportive fără teama că un imbecil îi va pulveriza cu o bombă. Vrem să ieşim pe străzi, la festivaluri, fără ca o creatură să intre cu camionul în mulțime. Vrem ca soțiile sau prietenele să se întoarcă de la muncă sau de la şcoală fără teama că vor fi violate de subspeciile astea puturoase. Vrem să ne revedem rudele şi prietenii plecaţi să muncească cinstit în vest. Ştiați că în Suedia, peste 50% dintre femei se tem să mai iasă seară pe străzi? Ştiați că în Franța sau în Germania sunt cartiere (ghetouri infecte), în care nu mai calcă picior de european? Din Asia sau magrebienii din nordul Africii au fugit pentru că la ei e rău, pentru că sunt ucişi. Nu merge aşa! Şi în Europa sârbii au fost atacați şi ucişi din toate părțile, dar au rămas şi au luptat pentru țara lor, pentru libertatea lor. Şi nu au fost singurii care au făcut-o. Să plece de unde au venit, să lupte pentru țările şi libertățile lor. Să-şi recâştige demnitatea şi libertatea şi să muncească cinstit. Noi nu avem nicio obligație să le plătim ajutoare sociale. Din aceşti bani şi din ceea ce fură, îşi cumpără armele şi explozibilii cu care ne ucid semenii. Suntem atât de imbecili, încât să îi plătim să ne omoare? Nu avem timp să-i educăm şi nici nu este asta menirea noastră, dar dacă nu punem mâna pe „bâte”, ăştia ne vor decima.
Dacă numiți asta rasism, atunci sunt rasist. Eu o numesc legitimă apărare. Şi vă garantez că nu are nicio legătură cu vreo formă de discriminare pe criterii etnice sau religioase. Europa civilizată nu a muncit peste 2000 de ani pentru a-i lăsa pe aceşti primitivi să ne readucă în epoca de piatră.