18424733_1525624834179088_504069072_n.jpg

Nu este pentru prima dată când publicăm imagini cu blocări selective ale maşinilor parcate neregulamentar pe domeniul public. Ploieştenii doresc să afle pe ce criterii sunt alese maşinile care sunt blocate.

 

Facem, încă o dată, un apel public la conducerea SGU pentru a răspunde punctual la următoarele întrebări:

1. Care sunt criteriile LEGALE, în baza cărora se face blocarea SELECTIVĂ a vehiculelor parcate neregulamentar pe teritoriul municipiului Ploieşti? Aveţi o listă cu proprietarii automobilelor care nu sunt obligaţi să respecte legea? Concret, vă rugăm să prezentaţi public, situaţia sancţiunilor tuturor autovehiculelor parcate neregulamentar, joi 11 mai 2017, pe strada Basarabilor, aşa cum rezultă din poza care ilustrează acest material.

2. De ce, pe baza solicitărilor scrise, primim răspunsuri diferite pentru aceeaşi problemă (cazul parcărilor neregulamentare pe trecerile de pietoni)?

 

3. În cazul contestaţiilor care vizează aplicarea discriminatorie a legilor şi hotărârilor Cosiliului Local, pentru cetaţenii care câştigă în instanţă, cine anume suportă prejudiciile şi dacă eventualele despăgubiri se fac din bugetul SGU?

Cu stimă, redacţia observatorulph.ro