pustiu.jpg

Dacă ar putea face o minune, Dragnea nu ar semna un decret de grațiere pe numele lui, nu ar da-o afară pe Kovesi, ci ar închide Facebook-ul. De acolo vine tot ”răul”.

 

Au încercat cu huligani, petarde, violență și manipulare. N-a mers. Lumea a ieșit iar în stradă, aseară.
Au promis măriri de pensii și salarii. Degeaba, printre zecile de mii de protestatari nu sunt doar corporatiști vânduți lui Soroș, ci bunici cu nepoți în brațe. 
Au introdus gratuitate la transport pentru studenți. ”Nemernicii” de la Drept urlă în Piața Victoriei mai ceva ca trenul în gară.
Televiziunile de știri, cu patroni urmăriți de Europol sau aflați după gratii, vântură rahat în ventilatoarele studiourilor, dar lumea este tot în stradă.
Cine îi scoate pe acești ”naziști, drogați, tehnocrați, sorisiști, iohanniști” în stradă? 
Domnul Dragnea, tăiați domnule netul și interziceți accesul la Facebook, nu vezi cât rău face țărișoarei noastre?
P.S. Aseară, numai o singură filmare a reporterului observatorulph.ro cu marșul protestatarilor a avut un impact de 28.000 de persoane, pe pagina de Facebook a ziarului.
Fără mobilizarea de pe rețelele de socializare, Ploieștiul ar fi fost același oraș trist, cenuștiu, pustiu, înghețat pe care îl știm de atâta amar de vreme. 
Ce să zic, mulțumim Mark Zuckerberg! :)

facebook

 

 

Monden
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Andra Vlad

Cele mai tari glume după furtuna care n-a fost

Mediul online a fost invadat de mesaje ironice la adresa autorităților care au luat măsuri fără precedent după instituirea codului portocaliu de vreme rea: închiderea școlilor, reducerea programului de lucru,...

Politic
  • Miercuri, 20 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ponta dezlănţuit în miez de noapte, chiar de ziua lui

Se scot săbiile între cei care, până mai ieri, erau în aceeaşi barcă. Speriat de consecinţe, liderul PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe Victor Ponta că a stat cu mâna pe sus şi s-a cerut la DNA, pentru a-l...