taxe

Asist de vreo trei zile la scene penibile pe marginea eliminării celor 102 taxe, cele mai importante fiind taxa radio-tv și timbrul de mediu. După ce au votat proiectul inițiat de Liviu Dragnea, cot la cot cu pesediștii, liberalii o întorc acum ca la Ploiești și anunță că vor contesta legea la Curtea Constituțională. Cazul seamănă izbitor cu dedublarea lui Ponta, care a votat ca deputat un proiect criticat în calitate de premier.

 

Din motive evident electorale, Liviu Dragnea a întocmit un proiect privind eliminarea a 102 taxe, care a devenit în timp record lege. În comisii și în plen, atât la Senat, cât și în Camera Deputaților, peneliștii au votat cot la cot cu pesediștii.

Ieri, după ce președintele Iohannis și premierul Cioloș au criticat textul legii, unele motive fiind aiuritoare (antreprenorii sunt îngroziți de eliminarea taxelor - pauză de râs!), liberalii au fost loviți în grup de amnezie și au cotit-o la 360 de grade.

Iată lista completă a celor 102 taxe eliminate prin vot de PNL și PSD, dar care nu vor fi puse în practică decât după verdictul Curții Constituționale sau după ce se calmează antreprenorii lui Iohannis.

 

taxe1

taxe2

taxe3

 

taxe4

taxe5 

 

 

 

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...