ponta pluta dragnea

Așa cum ne-a obișnuit încă din perioada când ocupa funcția de premier al României, Victor Viorel Ponta nu a vrut să-și ude pantalonii nici miercuri, când a fost citat la DNA Ploiești. Reprezentanții ISU, împreună cu patru jandarmi ai Grupării Mobile Matei Basarab, l-au cărat pe fostul premier pe sus prin tot Ploieștiul, până pe scările DNA, unde nesimțitul a fost preluat de procurorul de caz.

 

„Să moară mama, bine ați venit”, i-a replicat procurorul DNA lui Victor Ponta, care a încercat să răspundă cu o glumiță de căcat în stilul caracteristic, însă fiind puțin emoționat n-a putut să scoată pe gură decât un „Mersi, dragă” mârâit. Surse politice ne-au declarat că Ponta l-a luat cu el în barca pneumatică și pe Dragnea „doar ca să-l obișnuiască cu drumul”.

În jurul sediului DNA a fost văzut și Sebastian Ghiță, care se plimba cu o cutie în brațe: „Ieri nu a vrut domnul procuror să-mi primească bufnițele aurite pe care le-am primit, desigur, de la Codruța Kovesi. Azi am venit cu o dovadă în plus: un mileu, un săpun Fa și un bibelou cu un băiețel care face pipi – toate acestea mi le-a dat tot prietena mea bună, Laura Codruța Kovesi, când venea aproape zilnic în vizită la mine, iar eu o primeam ca pe o soră. Mai mult, uneori mă aruncam și în genunchi în fața domniei sale, când aveam câte o rugăminte. Ah, nu, mint, ăla era procurorul Tudose, mă scuzați, emoțiile”, a declarat mogulul, strângând cutia la piept.

Pamflet

Curios să citești mai multe lucruri interesante? Intră pe www.punctulpeignat.ro