punctul pe ignat logo

O delegație compusă din înalte oficialități ale Reichului, în frunte cu Excelența Sa Adolf Eichmann, din partea Oberkommando des Wehrmacht – Divizia Cercetare, a aterizat pe aerodromul de la Strejnic. Înalții oficiali ai partenerilor noștri din Marele Reich au fost întâmpinați de primarul Adrian Dobre, viceprimarul Cristian Ganea, președintele CJ Prahova Bogdan Toader, și de Sebastian Ghiță (PRU – batalionul Cămășile Brune) în acorduri de fanfară ale Consiliului Județean Prahova care a interpretat, în premieră pentru islazul de la Strejnic, Corul Nibelungilor.

 

Oaspeții au fost încântați de primirea făcută de către autorități și au început programul vizitei oficiale cu inspectarea activității furnalului 2 – Brazi. Cu batista la nas, Excelența Sa Generalfeldmarschall Heinrich Himmler s-a declarat uimit de eficiența acestei rafinării, recunoscând sincer că nici la Buchenwald nu se reușește o asemenea eficiență în gestionarea gazelor.

„Felicit autoritățile române pentru performanța avută în activitatea programului nostru istoric – Soluția Finală. La noi, în Reich, îl aplicăm doar pe țigani și evrei, însă văd că partenerii noștri români au dus lupta rasială la un nivel și mai înalt. De când mama m-a făcut nazist n-am crezut că pot exista imagini ca alea din Cartierul Mihai Bravu. Sper, totuși, să nu existe exagerări. Știți cum e – genocid, genocid, dar dacă rămâneți fără contribuabili cine mai plătește impozite care să susțină efortul de război?”, a avertizat și Excelența Sa Hermann Goering, prezent la un dineu în Sala de 200 din Palatul Administrativ.

 

Pamflet.

Curios să citești mai multe lucruri interesante? Intră pe www.punctulpeignat.ro