donald lampion

Pe un domn, Donald Constantin pe numele său de facebook user, zici că l-a lovit strechea și a inundat netul cu poze și filme care arată cât de incredibil de teribil de groaznic arată orașul. Și prin ce jungle trebuiau să treacă ploieștenii în drumurile lor înspre sau dinspre case în ultimii ani. Și la ce riscuri au fost supuși copiii lor.

 

Mai mai să-l aplaud cu un like pentru inițiativa de a arăta cum face SGU-ul curățenie în Ploiești începând de ieri și pentru calitatea specială a filmărilor cu acțiunile titanice ale luptătorilor cu grebla care ajung inclusiv pe wall-ul meu (suntem prieteni).

M-a oprit brutal un neuron turbat care m-a făcut să-mi aduc aminte că în ultimii trei, patru ani nu a existat cineva, cumva care să-l fi sancționat pe directorul SGU Constantin Donald că a transformat Ploieștiul în savană și ploieștenii în victime ale reptilelor. Adică pentru că a lăsat ciuboțica cucului, traista ciobanului și mai știu eu ce mândrie a voinicului să ajungă în Ploiești cât chiparosul.

 

Dimpotrivă, dacă îmi aduc eu bine aminte, domnia sa chiar s-a lăsat premiat baban și consistent. Detalii găsiți căutând pe facebook (da, acolo unde publica domnul filmulețele și pozele) haștagul #datiprimeleinapoi.

Pe cale de consecință, prin postările de pe facebook, printr-o deșteaptă mișcare de PR, Donald ne pune pe toți, ploieșteni sau nu, în situația de a-l aplauda că muncește pentru prima dată în cei patru ani de când e director!
Tare nu? E, de aia o sa aibă like&share de la mine imediat după ce #datiprimeleinapoi.

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...