adrian dobre

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat pe data de 11 iulie că directorul Stoichiciu, de la CSM Ploiești va fi schimbat din funcție pe data de 28 iulie! La începutul acestei săptămâni, Dobre i-a pasat responsabilitatea lui Cristian Ganea, unul dintre viceprimari, căruia i-a delegat atribuția de a se ocupa de CSM Ploiești.

 

În fapt, dacă cineva a uitat, cumva!, Ganea este fostul contracandidat al lui Dobre la alegerile locale din 5 iunie și omul care a fost susținut public de Cătălin Burlacu (vezi aic ihttps://www.youtube.com/watch?v=XneusFxX8C4), adică exact sportivul al cărui salariu a generat reacția de nemulțumire a lui Dobre!

Adică ați luat foc atunci când ați auzit ce salariu ia Burlacu din bani publici și îl trimiteți la CSM, vezi Doamne!, pentru a face ordine, tocmai pe omul susținut de Burlacu?

 

Nu e de mirare că Stoichiciu a anunțat, deja, prin club, că nu va fi schimbat ”când vor unii!”

Stoichiciu va lua asta ca pe un succes al lui, iar ploieștenii și sportivii de la CSM vor rămâne cu o dilemă: Când primarul Dobre spune ceva să-l credem sau mai așteptăm să vedem dacă nu se răzgândește?

Iar tot ploieștenii și sportivii de la CSM trebuie să își amintească un lucru cert: Dobre a devenit primar la alegerile din 5 iunie, iar plățile către CSM au fost sistate în mai! Când la conducerea primăriei se afla Cristi Ganea, omul delegat, acum, de primarul Dobre, să se ocupe de CSM!

Am râde, dacă n-ar fi de plâns!

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...