taxe

Așa mi-a spus, astăzi, un reporter observatorulph.ro, imediat ce s-a întors din sediul Palatului Administrativ. Aici se duc negocieri puternice între aceiași lideri politici care controlează instituțiile și, implicit, banul public, de ani de zile.

 

Calculele sunt simple. Având majoritatea în noul consiliu local, Alianța PSD-ALDE își va vota viceprimarii, probabil aceiași Pană și Ganea și va numi membrii în consiliile de administrație la Hale și Piețe, TCE și SGU. 

Sunt societăți ale Consiliului Local Ploiești care înghit anual milioane de euro pentru a oferi în schimb servicii mizerabile.

 

Dacă noul primar al Ploieștiului, liberalul Adrian Dobre, va menține în funcții aceiași oameni care au dus orașul în pragul dezastrului financiar, atunci elevul Bogdan Dima, care i-a transmis o scrisoare deschisă, va fi dezamăgit.

La fel vor fi și ceilalți  21 837 de votanți, care au crezut în schimbare.

 

 

Politic
  • Miercuri, 20 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ponta dezlănţuit în miez de noapte, chiar de ziua lui

Se scot săbiile între cei care, până mai ieri, erau în aceeaşi barcă. Speriat de consecinţe, liderul PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe Victor Ponta că a stat cu mâna pe sus şi s-a cerut la DNA, pentru a-l...