claudius dociu

Să mai spună cineva că la noi o minune nu durează mai mult de trei zile! Uite că, în ciuda scepticismului multora, o emisiune precum “Dialog 100%” a reușit să treacă pragul celor trei ani, încăpățânându-se să promoveze oameni și evenimente de calitate.

 

E o performanță care li se datorează tuturor celor implicați. În primul rând, invitaților, cei care au făcut ca emisiunea să crească  de la o săptămână la alta și să intre în atenția publicului interesat de viața culturală. În cei mai bine de trei ani, am avut bucuria de a cunoaște ca moderator al acestui program o mulțime de oameni frumoși, cărora le mulțumesc pentru că ne-au ajutat sa le oferim telespectatorilor noștri o serie de dialoguri interesante și din care cu toții am avut multe de învățat.

Le mulțumesc de asemenea celor care ne-au urmărit în toată această perioada. Fără dv, telespectatorii, nicio emisiune nu si-ar găsi rostul, iar faptul că un astfel de program  a reușit să vă capteze atenția ar trebui să constituie o lecție pentru cei care  susțin că publicul nu are nevoie de emisiuni de calitate și insistă  în a umple grilele tv cu emisiuni vulgare și agresive.

 

Nu în ultimul rând, evident, le mulțumesc celor care mi-au dat ocazia sa transform în realitate un astfel de proiect, Luizei Bunbanac, în calitate de director al televiziunii, și tuturor colegilor și colaboratorilor alături de care în ultimii ani am încercat să facem din acest post tv unul în care ploieștenii să se regăsească și care să le ofere informațiile de care au nevoie.

Daca am reușit sau nu, rămâne la aprecierea dv, a telespectatorilor WYL TV,  cărora vă spun astăzi  rămas bun si vă mulțumesc pentru atenția cu care ne-ați urmărit. Până data viitoare, vă doresc toate cele bune și ne auzim la WYL FM!