ilie

Până ieri am auzit zicala mortul e de vină în tot felul de situații (în spitale, când decedează pacientul, la accidente rutiere, când poliția găsește vinovatul). Nu credeam că morții pot fi de vină și pentru prăbușirea unei bucăți din tavanul de pe platoul Halelor Centrale.

 

După momentele de panică, managerul Hale și Piețe, Emanuel Ilie, numit în funcție în guvernarea USL, în prezent membru ALDE, a dat o explicație incredibilă: "Tavanul a picat în zona unde erau agățate coroane de flori. Probabil, din cauza greutății, tavanul a cedat".

Așadar, mortul e de vină! Din cauza lui, florăresele au vrut să facă bani, au meșterit coroane, pe care le-au agățat de tavan, care tavan s-a prăbușit. E clar până aici, nu?

 

Îl provoc pe același manager Ilie să explice public de ce tavanul din incinta Halelor Centrale, secțiunea pui, s-a prăbușit în anul 2013, așa cum se poate vedea din imaginile de mai jos?

Tot nenorociții de comercianți, plătitori de chirii grase, sunt de vină? Or fi agățat și ei puii de tavan?

FOTO Tavan prăbușit în 2013

tavan2

tavan3

tavan4

FOTO Tavan prăbușit în 2016

piata tavan

piata tavan2

 

 

 

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Creșele s-au redeschis înaintea școlilor

La cererea părinților care au susținut că nu au cu cine să-și la copiii acasă, creșele din Ploiești s-au redeschis în această dimineață. În ciuda faptului că, miercuri (20 septembrie 2017),...

Auto-moto
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Acțiuni rutiere în Ploiești

Polițiștii au ieșit joi în traficul din Ploiești încă de la primele ore ale dimineții în cadrul programului EDWARD, proiect care vizează siguranța rutieră, susținut de Comisia Europeană.  Ziua de 21...