Cum să dăm bani publici la acest Petrolul?

0

Două milioane de euro vor intra în conturile ONG-ului fraților Capră, în ciuda prestației penibile a jucătorilor antrenați de Lucescu jr. Și asta pentru că Petrolul se va clasa, probabil cu emoții, în primele cinci echipe ale campionatului. În actualul context, când echipa nu joacă nimic, mai merită echipa lui Capră efortul financiar al ploieștenilor plătitori de taxe și impozite?

Sunt unul dintre puținii care au susținut că alocarea unei sume uriașe de bani publici pentru o echipă privată, într-un oraș cu străzi distruse, autobuze din epoca ceaușistă, cu un spital de copii modern doar pe hârtie, este inoportună. Observ că, cel puțin pe rețelele de socializare, până și cei mai optimiști suporteri, dezamăgiți de prestația echipei, își pun întrebarea dacă fotbaliștii lui Capră mai merită să fie plătiți din taxele și impozitele lor?
Altfel, campania de transferuri din iarnă s-a dovedit a fi catastrofală și a fost girată de conducerea Primăriei Ploiești, care, prin contractul cu clubul, este informată sau ar trebui să fie, de fiecare achiziție sau vânzare de jucători. Nu doar jocul de aseară i-a supărat pe suporterii Petrolului, ci mai ales declarațiile de după meci. Când antrenorul Răzvan Lucescu susține că, după 0-0 cu Astra, pe Ilie Oană, ploieștenii au un ”avantaj psihologic”, e limpede ce mentalitate de învângător au oficialii clubului.
Să nu uităm că, peste Dunăre, Hamza marchează la foc automat, Benga nu face gafele lui Manasse, iar Boudjemaa a devenit rapid om la slavia. În schimb, la Ploiești, vedetele Mutu și Zicu au o prestație bună numai în viziunea oficialilor clubului, randamentul, a se citi goluri, fiind ZERO.
Până pe 31 martie beneficiați de o reducere cu 10% a taxelor și impozitelor. Așa că grăbiți-vă să vă plătiți dările la bugetul local pentru ca Primăria Ploiești să aibă fonduri pentru premierea ONG-ului fraților Capră. Doar merită, nu?
P.S. Consider că i-am răspuns lui Bubanu Prahoveanu la întrebarea pe care și-a pus-o pe Facebook, alături de fotografia de mai jos, "Cine-l tine pe Capra asta in spate?".

Jos pălăria, pentru fantasticii suporteri ai Petrolului!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău