- Publicitate -

Apel către candidații fără șanse reale la Primăria Ploiești: Nu ne nenorociți, vă rog!

Data:

Distribuie articolul:

Citesc recent că, în cursa pentru Primăria Ploiești, s-au înscris 10 candidați: Polițeanu, Nica, Volosevici, Cochinescu, Enescu, Urzeală, Dolniceanu, Beciu, Doru și Săraru. Să-mi fie cu iertare, unii habar n-am cine sunt.

- Publicitate -

Nu contestă nimeni dreptul de a candida al oamenilor, nu contestă nimeni calitatea acestor candidați (al majorității lor, pardon). Ceea ce îmi permit să contest, eu, în nume personal, este „gândul bun” al lor, gândul „pentru ploieșteni” și nu pentru propriile orgolii și interese.

Deși, dacă stai de vorbă cu ei, fiecare candidat îți va spune „O să câștig!”, în realitate doar spune asta, că nu pot să cred că, dacă în sondaje ai 5% sau 8% cu o lună înainte de alegeri, chiar ești convins că o să câștigi.

Nu pot să cred că cei zece candidați, și formațiunile politice din care fac parte sau care-i susțin, nu și-au făcut propriile sondaje ca să vadă ce șanse REALE au la fotoliul de primar. Unii nu au din start nicio șansă… cu 2, 3, 5, chiar și 10 procente, nu fac altceva decât să divizeze votul ploieștenilor, nicidecum să obțină ceva palpabil. Și atunci, întrebarea mea este: De ce mai candidezi?

- Publicitate -

Este evident pentru toți ploieștenii cu un dram de minte, că Volosevici trebuie să plece!

A adus la sapă de lemn acest oraș, l-a nenorocit pur și simplu. Și, în condițiile în care, este evident că, pe 9 iunie votul va fi unul negativ („votez cu oricine, numai să nu iasă Volosevici”), noi avem încă 9 candidați care își împart voturile ploieștenilor? De ce?!?! Când cei care, cu o lună înainte de alegeri, văd că nu depășesc 10-12% ar trebui să renunțe și să-și canalizeze energia spre cineva care chiar are o șansă împotriva lui Volosevici! Da, așa ar demonstra că vor ce e mai bine pentru ploieșteni!

Cu ce te încălzește că obții 5% din voturi, dacă rămâne primar, cu 17% cel care ne-a nenorocit? „Vaaai, dar oamenii m-au votat!” Da, te-au votat și tu i-ai nenorocit când le-ai cerut votul pentru tine, pentru mândria ta, pentru validarea ta în comunitate!

Sunt mulți care pot face ceva dar realitatea este că, acum, nu au resursele suficiente pentru a câștiga! Acum pot doar să ne nenorocească pe toți cerându-ne votul pentru ei!

- Publicitate -

Ceea ce m-a pus pe gânduri a fost mesajul unui cititor, de pe site, la unul dintre articolele noastre legate de candidații la Primăria Ploieștiului:

Problema mea este că, sigur vreau să votez cu cineva, altul decât Volosevici, dar nu sunt lămurit/convins cu cine altcineva? Și sunt aproape sigur că sunt mulți concetățeni de ai mei care se află în această situație. Și vreau să spun că sunt oameni de mare valoare din toate categoriile enunțate mai sus, niște Ploieșteni care fac mândria urbei. Dar noi cu cine votăm? ca în Caragiale…

Este mesajul care rezumă cel mai bine trăirile ploieștenilor cu minte. Și, în aceste condiții, ca om sau formațiune politică ce te dai mare iubitor de ploieșteni și de comunitate, vii să smulgi 5-8% din voturile care, poate, ar face diferența împotriva lui Volosevici?

Iubești ploieștenii, vrei să faci ceva pentru comunitate… foarte bine! Fă-o! Nu ai nevoie să fii primar pentru asta! Acum este nevoie, mai mult decât oricând, să-i sprijinim pe cei care au o șansă REALĂ la fotoliul de primar! Niciodată nu a fost nevoie de mai multă unitate și de mai mare coalizare a clasei politice împotriva a… ceva!

- Publicitate -

Hai să scăpăm Ploieștiul de răul cel mai mare și apoi… mai vedem noi!

Problema noastră este că, atunci când mașinăria PSD se va pune în mișcare, și a început deja… (vezi, de exemplu, tinerii roșii care împart baloane prin parcuri) cei 16-17% ai lui Volosevici, în condițiile în care celelalte voturi sunt împărțite între ceilalți nouă candidați, plus cei care nu merg la vot sau și-l anulează, este posibil să conteze și să ne trezim nenorociți pentru încă patru ani.

Poate atunci vor realiza toți candidații de acum la Primăria Ploiești, cei cu 2, 3, 5, 8, 10%, că au nenorocit un oraș întreg pentru propriile orgolii.

Pe unii dintre candidați îi cunosc personal, am interacționat, pe alții îi știu, de unii nici nu am auzit. Puțini sunt cei care au șanse reale, și doar ei ar trebui să rămână pentru ca, împreună, să îl facem pe Volosevici să plece!

- Publicitate -

Sună poate dur pentru unii dintre candidați, dar asta este realitatea:

Este momentul ca ei să renunțe și să susțină un candidat cu șanse reale, pentru a ne putea salva, dacă vor să arate că, într-adevăr, sunt pentru ploieșteni!

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

3 COMENTARII

  1. „Este evident pentru toți ploieștenii cu un dram de minte, că Volosevici trebuie să plece!” Asta inseamna ca sunt ceva destul de multi ploiesteni care nu au nici macar un dram de minte! Aici ii includ pe cei care ar vota Volosevici, dar si pe cei care ar vota alt candidat „fara sanse”, pentru ca este clar ca acesti alegatori nu au minte si risca viitorul luminos al orasului printr-o victorie a lui Volo. Se pare ca acestia sunt chiar peste 50% dintre cei care se vor duce la vot. Pai, daca sunt atatia prosti in orasul acesta, propun si eu, in naivitatea mea, sa il voteze direct pe Volo! De ce apelul este facut catre candidati si nu catre electorat? Presupunem cumva ca acestia sunt mai putin prosti, or sa inteleaga si or sa se retraga?

  2. Sa dea Dumnezeu sa fiu profet mincinos! Cu contracandidatii astia, Volosevici castiga detasat. E sustinut de PeeSeeDee, adica de mafia covrigarului, cu complicitatea amicilor din PDL. Va fi votat de neamul lui Cioaba, cel mai fericit in Ploiesti. I-a lasat sa-si intinda tarabe peste tot, fara autorizatie, sa deschida o droaie de frizerii, cu scaune insirate pe trotoar, sunt protejati indiferent ce fac. O sa-l mai voteze si smecherii care profita de haosul din comert, de patronii ” cazinourilor ” , ai caselor de amanet si ai magazinelor de haine vechi. Dar cel mai mult, va fi sustinut de cei care l-au promovat. Se aude, tovarasa Anastase, tovarasa Ivanescu?!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

spot_img

Exclusiv

Cine este responsabil de incendiul din Ploiești pentru care a fost emis un mesaj RO ALERT

Vinerea trecută, un incendiu a izbucnit într-o hală dezafectată...

Nași, fini, afini și prieteni ai lui Andrei Volosevici, plătiți regește din banii ploieștenilor. Primărie de cumetrie

Peste un milion de lei, din banii ploieștenilor. Atât a plătit primăria Ploiești și instituțiile subordonate pentru neamurile și apropiații primarului Andrei Volosevici, în anul fiscal 2022, sub formă de salarii, prime, sporuri și idemnizații.

S-a redeschis circulația rutieră pe Bulevardul Independenței din Ploiești [FOTO-VIDEO]

În această dimineață s-a redeschis circulația rutieră pe Bulevardul...

Curse ilegale de mașini și drifturi la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești [VIDEO]

De ani buni, locuitorii din zona Sălii Sporturilor din...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Accident pe DN 1, la Sinaia

Un accident rutier produs pe DN 1, la Sinaia,...

Cine este responsabil de incendiul din Ploiești pentru care a fost emis un mesaj RO ALERT

Vinerea trecută, un incendiu a izbucnit într-o hală dezafectată...

Grevă la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Prahova

Astăzi, între orele 11:00 – 12:00, angajații din ARHIVELE...

Șefii Poliției Române, ședință la sediul IPJ Prahova [VIDEO]

Doi șefi ai Poliției Române au participat ieri la...
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Întreruperi de energie electrică în Ploiești și Prahova în perioada 20-24 mai. Zonele afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Cum influențează activitatea fizică longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Accident pe DN 1, la Sinaia

Un accident rutier produs pe DN 1, la Sinaia,...

Cine este responsabil de incendiul din Ploiești pentru care a fost emis un mesaj RO ALERT

Vinerea trecută, un incendiu a izbucnit într-o hală dezafectată...

Grevă la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Prahova

Astăzi, între orele 11:00 – 12:00, angajații din ARHIVELE...
- Publicitate -