Nu te plictisești în țara asta!…Iohannis+Băsescu+Ponta+Ciolacu+Voiculescu+PSDescu+PNLescu+PMPescu+PMPescu+PPUSLescu = LOVE

0

Dacă spui că politica-i o curvă, jignești curvele. Acestea din urmă au măcar scrupule și mai mereu o justificare din rațiuni umanitare, de-ți dă o lacrimă, dacă le asculți. Să detaliem două știri care astăzi trec în plan secund, deși sunt știrile zilei, situație care te face să te uiți cu mai multă îngăduință la cea mai veche meserie.

Prima știre este AICI. Așadar, PNL a decis să se împreuneze prin absorbție cu PMP.

A doua știre este AICI. Așadar, PSD a decis să se împreuneze prin absorbție cu Pro România.

Și de aici distracția pe care merită să o detaliem:

PNL înghite PMP, adică… Blaga în înghite pe Băsescu, care de după perdeluță a anunțat că nu-l mai înghite pe Blaga, pentru că Blaga nu a înghițit-o pe Udrea. Cum PDL nu mai există, supărarea a trecut, așa că acum vechii rivali se înghit de minune.

Ponta se întoarce în PSD, urmând să se împreuneze în parteneriat cu Băsescu.

Dar stați! Distracția nu se oprește aici! Pentru că e super-ofertă, PNL tocmai se pregătește să guverneze cu PSD. Adică, Băsescu va face echipă cu toți cei pe care i-a alergat cu pârnaia, mai ales în ultimul mandat. Bomboana de pe ofertă este că PSD vine la pachet cu PPUSL, adică Băsescu va fi oarecum partener cu Voiculescu. Ptiu, belea! Și unde mai pui că PMPul lui Băse este condus acum de Cristian Diaconescu, care a fost secretar general la PSD. Dar și Ponta a fost șef la PSD. Dar și Băsescu a fost șef la PDL, actualmente PNL, unde nu revine ca șef, dar tot șef va fi, atât a PNL cât și la PSD. Vă doare deja căpuțul? Stați așa, că mai avem!

Să nu uităm că Iohannis era cât pe ce să devină ”premierul de la Grivco”, Băsescu nu a vrut, iar premierul a ajuns președinte. Abia cum se poate să se reunească o veche și frumoasă familie… Oh, Doamne! Ce poate fi mai încântător decât să îi vezi reuniți pe Băsescu, Blaga, Boc, Voiculescu (mai low profile), Grindeanu, Ponta, Olguța Vasilescu, Cîțu (bine, el nu există ca personaj politic, dar am făcut o concesie, ca să nu intre în depresie), apoi Turcan, Olguța Vasilescu, Grațiela Gavrilescu, Gabriela Firea, Ciolacu cel undercover, Tudose 12 prune… etc…

Sunt atât de mulți specialiști reuniți de un interes comun… BINELE ȚĂRII. Bun, unii îi spun PNRR, adică regruparea tuturor greilor la umbra cașcavalului.

Și pentru că povestea trebuie să aibă și niște pitici, pentru ca cititorului să-i fie milă de cineva, să o simtă liric cum nici frații Grimm nu ar fi putut să redea, piticii rămași pe dinafară sunt pârliții de la USR, care #out de la specialitatea din lapte gras numită cașcaval. Tot la categoria pitici exmatriculați se numără și cei din gruparea Orban, ăștia fiind genul de nostalgici neînțărcați, de unde și opțiunea lor de a suge de la o țâță stearpă.

Dacă tot a iesit sexul ăsta politic în grup, chemați-i (mă!) la împărțeală și pe Tăriceanu, că și el a fost șef la PNL, Năstase și Dragnea, că și ei au fost șefi la PSD și acum pot fi colegi cu Băsescu la noul USL. Să mânănce și gurița lor ceva, vegheați (de ce nu?) de Ion Iliescu, ca decan de vârstă al tuturor curvelor politice din ultimii 32 de ani. Țara asta chiar merită o asemenea împăcare istorică, iată(!), 99% deja realizată… Țara asta merită să-i faci orice, pentru că nu dă niciun semn că ar avea ceva împotrivă!

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău