Haz de…nechez

0

Producătorii de anvelope de tip “all-season” au solicitat forurilor competente ale RAR schimbarea denumirii acestora în anvelope “trans”. Pasul următor va fi includerea lor pe lista obiectelor discriminate, alături de tabletele electronice, tricicletele pentru adulți și borsetele bărbătești.

Vaporul eșuat în Bulgaria, la malul Mării Negre, în apropierea litoralului românesc, nu va mai putea fi readus pe linia de plutire…la propriu…iar încărcătura cu uree se va deversa cel mai probabil în apa Mării Negre. Ministerul Turismului din Grecia a dat asigurări că nu are nicio legătura cu incidentul.

Referitor tot la incidentul de mai sus; un renumit producător de loțiuni a solicitat acordul Ministerului de resort din țara vecină pentru a închiria secțiunea de plajă afectată de uree. Producătorul propune deversarea a încă două vapoare, unul plin cu lanolină și celălalt cu glicerină pentru ca mai apoi să investească  în transformarea zonei respective de litoral, în stațiune specializată în tratarea călcâielor crăpate.

Noua conducere de la Kabul a infirmat știrea potrivit căreia nu vor fi femei afgane angajate să lucreze pentru guvern. Un oficial taliban a declarat că cel mai probabil ele vor fi în continuare “sub acoperire”.

Doi vânători cehi cazați pentru 2 nopți în Brașov au fost convinși de două căprioare să nu mai meargă peste zi în pădure. Ei au declarat la plecare că le-a plăcut fauna de la noi și că așteaptă cu nerăbdare redeschiderea sezonului la păsăret.

Coreea de Nord și-a afișat de curând cel mai recent arsenal balistic nuclear. Jurnaliștii acreditați la fața locului au remarcat faptul că pe masivele lansatoare de rachete expuse erau lipite plăcuțe cu mesaje ciudate, de tipul: “Fumatul Interzis!” sau “Interzis cu obiecte ascuțite!” Pentru a înlătura speculațiile apărute mai târziu în “presa occidentală coruptă”, Ministerul Apărării din această țară a emis un comunicat oficial prin care se neagă vehement faptul că echipamentele ar fi “butaforie gonflabila”.

Președintele american Joe Biden va participa în data de 27 Octombrie la aniversarea a 163 de ani de la nașterea fostului președinte american Theodore Roosevelt. Întrebat fiind de reporteri ce părere are despre mandatul renumitului său predecesor, președintele Biden a declarat că lui “i s-a părut un tip simpatic, atunci când l-a întâlnit în tinerețe!”.

Șeful unei benzinării din Capitală a solicitat unui renumit muzeu, preluarea temporară în custodie a câtorva exponate de valoare în scopul afișării acestora lângă pompele de combustibili. Sub protecția anonimatului, subalternii acestuia ne-au mărturisit că l-ar fi auzit spunând: “Măcar să vindem bilete de acces în benzinărie; poate în felul ăsta, clienții noștri se vor simți cu adevărat ca la muzeu!”.

Recolta record de prune din acest an i-a făcut pe unii dintre români să se declare de-a dreptul optimiști în privința viitorului omenirii. Întrebat fiind despre ce părere are în legătură cu posibila extindere până în primăvara lui 2022 a valului patru al pandemiei, Nea Gicu din satul Valea Stânii, Jud. Argeș, ne-a declarat la birt că, cităm: “Acu’ poa’ să vie și mama lu’ Covid!”.

Un politician foarte popular în perioada anilor ‘90 s-a arătat deosebit de încântat de constatarea recentă a faptului că România este o țară cu adevărat bogată. El ne-a mărturisit uimit că era absolut convins că tot ce era de furat din România se furase deja.

Revenind în mediul rural, rata de îmbolnăviri de aici a depășit rata medie pe țară. Întrebat fiind ce părere are domnia sa despre această rată, tot Nea Gicu de la Valea Stânii, ne-a declarat placid că, cităm: “Io dă când am ieșit la pensie și nu mai fac naveta la oraș, nu mai merg cu R.A.T.A.!?”.

Un submarin rusesc care patrula în Marea Neagra s-a ciocnit de un vas turcesc care pescuia ilegal calcan în apele teritoriale românești. În momentul impactului, vasul pescarilor s-a scufundat. Aceștia au solicitat imediat protecția autorităților ruse, declarând că se tem pentru integritatea lor deoarece există în România câțiva patroni de restaurante cu specific pescăresc, care sigur “îi vor căuta!”.

O sursă neoficială din cadrul BOR a declarat că biserica se delimitează de faptele unor prelați care au încălcat canoanele și că de acum înainte, pentru a evita astfel de incidente neplăcute, întreaga activitate de natură imobiliara a BOR va fi externalizată către o firmă de specialitate cu sediul în Insulele Cayman.

Înainte de închiderea ediției am aflat că Nea Gicu plecând cu căruța de la birt și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a intrat cu oiștea în gard. Ajuns până la urmă acasă, acesta a încercat să își ia calul, care până atunci fusese legat în grajd însă a fost oprit ferm de către soție și aspru admonestat. Șeful de post ajuns la locul incidentului nu a putut aplica nicio amendă auto declarând ulterior că este depășit de situație.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău