De ce Florin Cîțu este un personaj periculos, care îi calcă pe urme lui Dragnea

4

De la început precizez că nu sunt fanul lui Ludovic Orban și că mă doare în cot de lupta internă din PNL. Din punctul meu de vedere, dacă vor continua în stilul acesta îi v or aduce pe pesediști la guvernare la primele alegeri. Nu pot să nu remarc în ce s-a transformat Cîțu după ce a devenit premier: într-un soi de Dragnea, vopsit în culorile partidului liberal.

Ultimul scandal intern din PNL a devenit unul de interes național. Mioara Costin, o consilieră a premierului, plătită din bani publici, a emis un document cu antetul guvernului de ”babardeală” a adversarilor politici din propriul partid, cerându-le miniștrilor să facă politică la TV în timp ce și ei erau plătiți să administreze țara.

Citește și Ludovic Orban a lansat la Ploiești un atac la ”tabăra” premierului Cîțu: ”Cine a făcut asta trebuie să plece de la Palatul Victoria!” – VIDEO

Presa ”nenorocită și plătită de Orban” a publicat ”scrisoarea pierdută varianta PNL-tabăra Cîțu”, comparația cu Dragnea și angajările la stata a secretarelor de la PSD Teleorman nefiind una forțată. Până la urmă, situația este aceeași: un om plătit din bani publici la guvern presta activități pentru partid. ”așa fac toșți” vor zice mulți, numai că Dragnea a făcut și pușcărie pentru asta! Aici de ce ar fi altfel?

Reacția lui Florin Cîțu a fost una tipică lui Dragnea: documentul nu există, fapta nu există, presa e de vină, Orban e de vină, el e victima dezinformării, bla, bla, bla. Mai mult, chestionat în ultima conferință de presă susținută la guvern dacă va lua măsuri împotriva consilierei respective, premierul Cîțu l-a imitat involuntar pe Ciordache, celebru după expresia ”altă întrebare”.

Pentru că scandalul lua amploare, aseară, în Monitorul Oficial a apărut demisia consilierei Mioara Costin. Probabil, în încercarea disperată de a pune capăt unei crize majore de imagine. Rămân însă reacțiile publice ale premierului specifice mai degrabă unui dictator și nicidecum unui absolvent de studii economice în SUA.

 

4 COMENTARII

  1. Intrebare: ati vazut antetul pe document? Toata lumea vorbeste despre un document cu antet dar nimeni nu l-a publicat. Daca da, publicati o copie.

  2. Nu trebuia sa fie nici un antet ca sa fie valabil, un angajat guvernamental lucreaza pepentru persoana CATU. Jalnic personaj, un pic mai prost decat dragnea!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău