”Vaccinurile anti-COVID omoară! Încet dar sigur…” Abundența de fake-news și consecințele acestora

0

Vaccinurile anti-COVID omoară! Vă așteptați de la mine la o astfel de afirmație? În mod sigur nu. Dar da, am ajuns să afirm asta. Să vă spun și cum acționează acum…Păi depinde de tipul de vaccin administrat: Pfizer vs AstraZeneca (cele mai folosite).

Inflamațiile cardiace produse de Pfizer

Luna mai a fost plină de știrea preluată de mai toate ziarele online cu privire la decesul unui kinetoterapeut în floarea vârstei. Familia acestuia a declarat că decesul a survenit în urma administrării serului experimental Pfizer, deși nu a fost nimic oficial în acest sens.

Așa cum te aștepți, autoritățile nu au confirmat aceste declarații. Doar nu erau nebuni să recunoască, nu?

Întâmplător cunosc cazul mai îndeaproape. Nicăieri, nicio publicație care a preluat știrea și declarațiile ulterioare alea familiei, nu a menționat problemele de sănătate pe care le avea cunoscutul kinetoterapeut și nici kilogramele acestuia.

Nicăieri nu s-a spus decât că a murit în urma administrării vaccinului.

Și atunci omul de rând care citește așa ceva, nu știe cazul, vede doar „kinetoterapeut” și face legătura cu o stare de sănătate foarte bună, vede vârsta, 40+, deci tânăr, imediat dă crezare zvonului. Unde mai pui că respectivul cititor tocmai terminase de făcut rapelul cu Pfizer.

Poate nu imediat, poate nu conștient, în sufletul omului se sădește neîncrederea. Dacă e adevărat? Dacă Pfizer-ul chiar asta face? Și întrebarea rămâne acolo, în subconștient, și începe să lucreze.

Într-o zi, omul nostru aleargă după tramvai și, din cauza efortului, începe să îi crească pulsul. Și atunci, întrebarea care zăcea în mintea lui de câteva luni iese la suprafață: Dacă e de la vaccin?

Trece episodul. Vine căldura. Disconfortul termic resimțit de organismul uman este major. Organismul se resimte… stare de rău. Dacă e de la vaccin?, se întreabă din nou omul nostru… Și, pe măsură ce se gândește, își simte inima bătându-i tare… și mai tare. Dacă e o inflamație cardiacă? Dacă e de la vaccin?, îi revine în minte obsedant.

Merge la doctor să își facă analizele. Totul iese în parametrii normali. Dar omul nostru se simte rău, are palpitații, simte că se sufocă. Dacă e de la vaccin? Face atac de panică, vede negru în fața ochilor, se prăbușește pe asfalt și, în cădere, se lovește cu capul de bordură și moare pe loc.

A murit de la vaccin? Da, putem spune asta. Dacă nu făcea vaccinul, nu ajungea să fie măcinat de neîncredere și frică, nu ajungea să facă atac de panică, nu cădea, nu se lovea și nu murea.

Totul putea fi evitat prin nevaccinare!

Trombozele de la AstraZeneca

Tot prin luna mai, Facebook-ul era plin de drama unei mame care își pierduse copilul în vârstă de 20+ în urma administrării primei doze de AstraZeneca.

Contul respectivei nu era real, puțini au stat să studieze acest aspect. Câțiva însă, aparent, știau despre ce e vorba…. Respectivul într-adevăr făcuse prima doză de Astra și, la nici 10 zile, se sinucisese deoarece era cercetat penal pentru pedofilie. Dar asta nu se mai spunea în respectiva postare.

Postarea, la vremea respectivă, a devenit virală. Câți din cei care au citit au stat să studieze în amănunt cazul? Au luat de bună, din prima, tot ce scria acolo. Tânăr, 20+, vaccinat cu Astra, decedat după 10 zile.

La fel și omul nostru, doar că el are 50+, nu 20+ ca respectivul despre care citise. A citit, abia se vaccinase cu AstraZeneca, și a început să se gândească. Dacă mi se întâmplă și mie? Dacă de la vaccin fac hemoragie internă, dacă fac embolie pulmonară? Și, ca și în cazul mai sus descris, întrebarea rămâne acolo în subconștient… și macină.

La o lună se trezește într-o dimineață cu durere de cap. Ia un Nurofen și îi trece dar… Dacă e de la vaccin? Dacă am vreun cheag de sânge?, se gândește imediat Nu mai conta că și înainte de vaccinare avusese dureri de cap. Asta parcă a fost altfel, parcă a fost mai puternică, parcă a fost localizată ciudat…

Are peste câteva zile programat un zbor cu avionul. Înainte de a se urca în avion îi trece razant prin cap următoarea întrebare: Dacă am vreun cheag de la vaccin care, din cauza presiunii, se deplasează în timpul zborului și mi se întâmplă ceva? Și încearcă din răsputeri să îndepărteze acea întrebare, să se gândească la altceva. Cu chiu cu vai reușește.

Decolarea… Ce ciudat… parcă nu am simțit niciodată așa o decolare până acum. Dacă mi se întâmplă ceva de la vaccin? Și parcă mă apasă ceva în piept. Dacă e de la vaccin? Clar, dacă scap, nu mă duc să fac rapelul!

Ajuns acasă a mers la doctor să își verifice starea de sănătate. Doctorul i-a dat o trimitere pentru un set de analize. Ajuns la centru de recoltare asistenta care îl preia îl întreabă ce s-a întâmplat. Îi explică omul nostru despre dureri de cap, presiuni în piept, stare generală de rău. „V-ați vaccinat cumva?”, îl întreabă asistenta fără să spună altceva. Dar nici nu era nevoie. Pentru omul nostru a fost de ajuns: Gata, nu mai fac nici un rapel!

Analizele au ieșit bine… mai puțin glicemia și tensiunea cam mare. Dar oricum se știa diabetic și hipertensiv, așa că nu a fost nicio surpriză.

Pe drum spre casă, căldură mare. A simțit cum îl ia cu amețeală. A băut apă. Degeaba. Amețeala persista și începuse și o durere de cap surdă. Dacă e de la vaccin? Până și asistenta m-a întrebat dacă m-am vaccinat. Sigur e de la vaccin… vreun cheag de sânge… se deplasează. Ce fac? Și s-a așezat pe jos, în soare, deoarece nu îl mai țineau picioarele. Și parcă simțea cheagul cum se deplasează… și apoi… nu a mai simțit nimic.

Stop cardio-respirator, a fost constatarea paramedicilor ajunși la fața locului. De la vaccin? Probabil că da. Dacă nu s-ar fi vaccinat nu ar fi ajuns să își facă atâtea griji, să se macine pe interior, cum se spune.

Totul putea fi evitat prin nevaccinare!

Abundența de fake-news și consecințele acestora

Suntem cu toții bombardați din toate părțile de știrile privind consecințele dezastruoase ale administrării serurilor experimentale denumite vaccinuri anti-COVID.

Oamenii, chiar și cei cu capul pe umeri, au în suflet o urmă de îndoială cauzată de aceste fake-news. Știți cum ne dăm seama de asta? Câți din cei vaccinați și-au vaccinat și copiii 12+?

Adică el, omul, își pune pielea la bătaie, dar are o reținere, dacă nu e 100% convins de eficacitatea vaccinului, să își riște copilul. Cunosc multe, foarte multe persoane vaccinate care nu și-au vaccinat copiii invocând diverse motive, mai mult sau mai puțin credibile.

Așa îți dai seama de amploarea consecințelor știrilor false. Iată ce efecte au!

Pe de o parte avem marea masă de antivacciniști care, pe baza acestor fake-news, refuză să se vaccineze.

Pe de altă parte avem oamenii de bună-credință care s-au vaccinat și care trăiesc permanent cu frica în suflet că au luat decizia greșită (și sunt foarte mulți, credeți-mă), spaimă care îi macină și, în timp, le va provoca reale probleme de sănătate.

Și mai avem și segmentul de populație vaccinată, care nu își pune prea multe întrebări cu privire la ei înșiși, dar refuză să-și vaccineze copiii.

De unde vin aceste fake-news?

Greu de spus… Atât Moscova cât și Beijingul alocă sume fabuloase pentru promovarea de fake-news. Recent, adică prin 2017,4ddcssx Uniunea Europeană a început să strângă fonduri pentru combaterea acestora. Nu prea îi iese însă…

Aici este un domeniu unde nu vreau să comentez prea mult, ține de politică externă, de intelligence… suntem prea mici pentru așa ceva. Noi nu putem comenta, putem doar resimți efectele. Și le resimțim din plin…

Vaccinurile omoară, într-adevăr! Omoară prin frică, acesta este modul în care ele acționează. Da, se poate muri de frică la propriu, în caz că nu știați!

De când a început pandemia și vaccinurile au fost mulți influenceri care au recunoscut că li s-au oferit sume consistente pentru promovarea de fake-news. Unii, oameni cu coloană vertebrală, au refuzat categoric. Mă întreb oare câți alții au acceptat oferta?

Celor care promovează știrile false pentru un bănuț în plus de-o ciungă, le doresc să își bage acel bănuț într-un loc ascuns al corpului lor și să-l lase acolo. Poate face pui…

Oamenilor vaccinați și speriați le spun să stea strâmb, să judece drept și să nu mai aplece urechea la tot ce aud în jur. Chiar nu e cazul să lase vaccinul să îi omoare spre satisfacția altora.

Antivacciniștilor… multă sănătate!… ca și data trecută! J

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău