Săriți, că ne omoară! Vor să ne oblige să nu mai purtăm mască! Planul de ”reducere a populației” după 15 mai :)

3

Mai țineți minte perioada februarie-martie 2021 atunci când erau scandaluri peste tot cu privire la vaccinarea „peste rând”? Atunci teoriile erau că se urmărește reducerea populației prin vaccinarea doar a celor care merită să supraviețuiască, adică a „elitei”.

Se făcea mare tevatură că nu știu ce ofițer se vaccinase în etapa I la un spital din Galați , deși el se încadra abia în etapa a-II-a. Apoi cei care se încadrau în etapa a-II-a își duceau rudele care, teoretic, ar fi făcut parte din etapa a-III-a, deci se vaccinau peste rând ca, în momentul în care nu s-ar mai fi adus vaccinuri, ei să fie totuși la adăpost de acest virus lansat pentru reducerea populației.

Cam asta se întâmpla în urmă cu 3 luni. Planul era zugrăvit altfel, dar scopul declarat era același.

Între timp s-a dat liber la vaccinare, așa că planul a fost modificat.

Reducerea populației era urmărită prin chiar inocularea vaccinurilor. Și-au dat românii seama că de fapt planul este aplicat tocmai prin vaccinurile „salvatoare”. Dacă ar fi fost aduse în număr limitat, ar fi fost bune, dacă sunt aduse pentru toată lumea, e clar, omoară. Cam așa s-ar rezuma percepția unui serios (din păcate) segment al populației.

S-a spus că oricum nu vom scăpa de restricții. S-a spus că oricum, de acum încolo vom purta mască mereu. S-a spus că se urmărește controlarea fiecărui individ în parte.

Acum… s-a schimbat iar schimbarea. Cum suntem manipulați începând cu 15 mai 2021?

Săriți că ne omoară! Vor să ne oblige să nu mai purtăm mască!

Oculta mondială pune la cale un plan diabolic. Având în vedere că românii au fost mai deștepți și nu s-au dus în turmă să se vaccineze cu otrăvurile lor, au conceput un plan B: Au scos obligativitatea purtării măștii în spațiile deschise. Asta înseamnă că plănuiesc să elibereze în aer un agent otrăvitor care să atace căile respiratorii și să provoace, la 1 an de la inhalare, o boală autoimună care să îi omoare pe capete. Astfel, dacă nu le-a mers planul cu vaccinurile, au găsit totuși o soluție să reducă populația.

Dar românii, daci liberi, nu se vor lăsa amăgiți de așa ceva. De sâmbătă, 15 mai, vor purta în continuare masca în aer liber pentru a nu inhala  gazul inodor pe care oculta mondială îl va împrăștia în atmosferă.

Săriți că ne omoară! Vor să ne oblige să ieșim la cumpărături după ora 21.00!

Tot ca parte a planului de reducere a populației, se pune la cale o altă amăgire: vizita la supermarket după ora 9 seara. E doar un tertip, doar o mare păcăleală. Românii, cei care nu au putut face cumpărături după ora 21.00, vor da năvală în magazine. Acesta va fi momentul când toate fructele și legumele din supermarketuri vor fi impregnate cu substanțe otrăvitoare care, la un an de la ingerare, vor provoca o boală autoimună care le va aduce românilor moartea.

Dar românii, mândri urmași au lui Zalmoxis, nu se vor lăsa amăgiți. Nu vor trece pragul magazinelor după ora 9 seara și nu se vor atinge de nici un aliment procurat după această oră. În acest fel vor evita să fie „reduși”.

Săriți că ne omoară! Vor să ne trimită la operă și la teatru!

În timpul spectacolelor cărora populația le-a dus dorul, vor fi transmise mesaje subliminale de îndemn la renunțare la mască în aer liber și de efectuare a cumpărăturilor după ora 9 seara. Acestor mesaje subliminale nimeni nu se poate opune.

Dar românii, pentru că sunt deștepți și nu vor să riște să li se inducă o astfel de grozăvie, nu vor trece pragul acestor săli și nu vor asista la nici un spectacol. Pot păcăli astfel oculta mondială și pot supraviețui. Supraviețuirea este unicul scop. Împiedicarea realizării planului criminal nu va fi o problemă în acest caz. Oricum, ce nevoie au ei de cultură?

Săriți că ne omoară! Vor să ne lase să organizăm nunți și botezuri!

Aici este vorba de manipulare. La un astfel de eveniment ai șanse să întâlnești fel de fel de oameni, plătiți de oculta mondială, să te convingă să renunți la mască în aer liber sau, Doamne fer’ să te vaccinezi pentru a contribui și tu la atingerea pragului de imunizare de masă (nu de turmă, că dacă vorbim de „turmă” te simți ofensat și nu te vaccinezi).

Dar românii, deștepți și supraviețuitori, nu vor participa la astfel de evenimente pentru a nu risca să le fie resetat creierul.

Și lista ar putea continua…

Știți, mi s-a dat termen de minim 3 luni și maxim 1 an de la vaccinare până să încep să dezvolt primele simptome ale maladiei pe care mi-am inoculat-o prin intermediul vaccinului pe care l-am făcut, și mie și cunoscuților mei care s-au vaccinat.

Permiteți să raportez: Cunoscuții mei vaccinați în etapa I au aproape 6 luni de la vaccin și au început să dezvolte simptome de… pregătire a vacanței de vară. În ce mă privește, mai am de așteptat cu raportarea. Nu au trecut încă cele 3 luni. Sănătate maximă!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

3 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău