Au reușit! Acum suntem mai ușor de condus, atât în calitate de daci liberi, dar și de hipsteri

1

Te-ai întrebat vreodată cui îi folosește atunci când ajungi să urăști pe cineva? Ești adevăratul beneficiar al războiului români contra români?

În funcție de cei care îl privesc, fiecare român a ajuns un mic demon, racolat cumva de oculte naționale sau mondiale.

Ești susținătorul unei formațiuni politice, indiferent care, ceilalți de vor acuza de orice, de la a ți se spune că ești prost făcut grămadă, la a ți se reproșa că ai vreun interes obscur. Întotdeauna ei sunt perfecți și dețin adevărul absolut, iar tu ești o javră sau un tăntălău needucat.

Ești pro sau antivaccinare, atunci ești ori vândut sau iresponsabil, ori posesorul unui creier tip burețel de vase. Bine oricum nu ești.

Dacă ți-ai exprimat o opinie, sigur apare cineva să contraargumenteze sau să te trimită la origini, chiar dacă nu mai încapi din prima. Oricum, dacii liberi și poleiți cu aur apar ca soluție salvatoare, că nu se mai poate altfel. Și dacă nici cu asta nu ești de acord, să de ferească bunul Dumnezeu… intri în gurița vreunei șoșoace, de nu te mai spală nici stropii de salivă rezultați în urma strigătelor de luptă pentru libertate și demnitate și încă ceva…

Porți mască? Aaa… păi ești un sclav al sistemului, un nimeni care a (a)plecat capul, ca să nu-l taie sabia. Nu porți mască? Tot sclav ești, dar al celuilalt sistem, manipulat mișelește de mă-sa Rusie.

Zici ceva de gângavele discursuri ale lui Ciolacu, cel mai bun mim al opoziției, te iau la sex neempatic fanii PSD. Zici ceva de Cîțu, e clar că ești sclavul PSD sau al USR, un idiot care nu înțelege că totul este gestionat cu cap, în funcție de necesități și resurse, evident după greaua moștenire lăsată întotdeauna de alții. Dacă zici ceva de Vlad Voiculescu… aaa, aici ești mâncat. E clar că faci parte din sistemul mafiot cu care el se luptă, că mafia medicală a plătit presa și pe oricine are ceva de spus, pentru că a început nebunia la CNAS. Să dea bunul Dumnezeu să le taie conducta, cu rugămintea să nu fie doar o schimbare de branșament către altă conductă de scurgere. Vom vedea… Asta însă nu schimbă datele problemei, atât timp cât mor oameni, cât sunt evacuați din spital într-un mod inuman, deși soluții decente existau.

Ce i se cere lui Voiculescu, atunci când este criticat? I se cere să comunice mai bine, să lase sloganurile corporatiste și să anunțe măsurile pe care toată lumea de bun simț le așteaptă pentru sistemul sanitar. Dacă ai ceva de spus vis a vis de comunicarea defectuoasă, pe care și unii dintre colegii săi i-o reproșează, asta nu înseamnă că ceri demisia sau demiterea sa. Cum să nu spui, dacă ai ceva de spus? E vreun Dumnezeu, iar tu comiți vreo blasfemie? Unde mai e libertatea de exprimare? Sau era valabilă doar atunci când era în opoziție, iar acum se aplică alte reguli? Încă mai sper să se trezească și să demonstreze că are pâinea și cuțitul în mâini.

Presa e vândută. Asta e clar! Aici au reușit perfect să radicalizeze masele. Ați luat bani de la guvern să promovați vaccinarea. Ați luat bani de la ruși să promovați AUR și rebeliunea inepților. De ce nu filmați mișcările din stradă? De ce le filmați? De ce ziceți de Vlad Voiculescu, ca să îi ridicați pe Orban sau pe Ciolacu? Dar de Ciolacu de ce scrieți? Vă e bine cu PNL și USR?

Cel mai bun exemplu vine din acea comunicare oficială, care se dă publicității zilnic, în jurul orei 13. Nu presa o face. Nu toată presa este de acord cu modalitățile de calcul, cu cifrele, dar o vedeți prezentată peste tot. De ce se publică? Pentru că în funcție de aceste cifre aflăm toți ce ne așteaptă de mâine, ce măsuri ni se pregătesc tuturor. Mulți nu au înțeles încă faptul că este o comunicare oficială, cu cifre care nu pot fi modificate de mass media. Vreți să scriu că rata de infectare la Ploiești este astăzi 0,1? Uite, scriu așa: rata este 0,1. La ce ne folosește?

Și cât timp noi ne urâm de mama focului, la doi pași de noi duhnește a război. Dar noi suntem daci liberi, deja antrenați să ne caftim ideologic, chit că suntem cei mai mulți cu nădragii în vine. Vom ”înfrânge” iar! Asta e situația, au reușit să ne facă varză, să ne facă să ne urâm, să ne jignim, să fim inutili atunci când chiar avem obiecții justificate.

Divide et impera! Asta știm toți. Qui(d) prodest? Asta o să aflăm… chit că nu ne mai folosește la ceva.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Asa este, domnule draga.Au reusit sa ne dezbine pe diverse motive, au reusit sa faca ROMANIA(nu doar Ploiestiul) o piata de desfacere a „jafurilor” din UE, au reusit sa ne terorizeze copii cu gandul ca nu vor mai fi lasati la scoala, suntem amenintati ca,fara „pasaport de vaccinat” nu mai iesi din tara(in curand nici din localitate);cui aduce beneficii? „specialilor” din toate categoriile(bugetari,mai ales cat si cativa privati)

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău