”Performanță” marca Hale și piețe Ploiești: Încălzirea unei camere de 20 mp cu un calorifer este facturată cu 1000 de lei

Se tot discută de mai multă vreme despre nemulțumirile unor operatori economici și despre cum încearcă Hale și Piețe SA să-și dubleze veniturile  prin încărcarea nejustificată a costurilor de întreținere. S-a ajuns în situația ca aceștia să primească o factură de 1000 de lei pentru încălzirea unei camere de 20 de metri pătrați cu un singur calorifer. Ce contează dacă la suma asta încălzești o locuință cu o suprafață de vreo 5-6 ori mai mare…

Un text de Romeo Nan, colaborator al observatorulph.ro

Putem fi considerați subiectivi, putem considera că acei operatori economici au păcatele lor și nu merită susținerea nimănui, dar în final toate aceste costuri se răsfrâng asupra consumatorului final.

Citește și Comercianții de pe platoul Halelor Centrale, obligați să plătească o garanție pe tarabă. ”Deja plătim în avans chiria pe o lună, cât ne mai storc de bani?”

Și ceea ce cred că este mai important, o societate aflată în subordinea Consiliului Local are obligația de a furniza cele mai bune servicii.

Citește și Cum se dă de gol conducerea Hale și Piețe că a tolerat ”țeparii” încercând să explice supra-taxarea comercianților bun platnici de pe platou – DOCUMENT

Prin cele mai bune servicii nu vreau să se înțeleagă cele mai bune joburi pentru camarila politică.

Și da, este de interes public să constați că o investiție de 70000 euro în sistemul de parcare nu oferă servicii mai bune utilizatorilor, ba din contră (detalii AICI).

Dar culmea performanței o reprezintă costul cu termoficarea.

Când pentru o cameră de 20mp cu un calorifer, o cameră deci, costul încălzirii acelei camere este 1000 lei lunar nu mai avem comentarii.

Toți ne încălzim locuințele într-un fel sau altul. Dacă la prețurile de astăzi se poate accepta un cost de încălzire de 1000 lei pe 20mp atunci Hale și Piețe ești performantă.

Ai obținut performanța de a avea costuri de mall și servicii de secolul trecut!

Cerem prea mult dacă am vrea ca onor Consiliul Local să se aplece mai atent și să monitorizeze activitatea societăților aflate în subordine? Dacă tot ne reprezentați?

FOTO Așa arată factura de încălzire emisă de Hale și Piețe pentru un spațiu încălzit cu un calorifer de 20 mp

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

2 COMENTARII

  1. Dar modernizarea Platoului Halelor Centrale cu construirea unei parcari de cel putin 2 etaje se va realiza vreodata? Cei dinaintea noastra au construit Halelel Centrale cu subsolul lor cu tot, cu posibilitatile de atunci, iar noi, „noi epigonii, figuri reci, harfe zdrobite”, ne vaitam de bani. Dar o Asociatie pentru construirea unei Capele la Cimitirul Mihai Bravu am putea face, astfel incat in 2 ani sa ne putem duce la cimitir, la mormant, pe cei apropiati noua in cel mai civilizat mod, acum ii tinem intr-un garaj transformat in „capela” – rusine pentru Ploiesti si ploiesteni!

  2. ,,Cineva” , acolo sus… stie ca agentul termic in Halele Centrale este asigurat de un distribuitor privat si nu de catre centrala proprie a halelor , care sta si rugineste la subsol ( tariful pe GKa este aprobat in C.L. ) . Tot acest ,,cineva” ( DACA VREA SI POATE ) ,poate sa hotarasca , oricand sa revina si sa nu mai platiti de 3-4 ori mai mult . Administratorul SC Hale si Piete SA este mult prea mic , in aceasta ,,increngatura”ca sa poata lua o asemenea hotarare ( dar acest lucru se cunoaste de foarte mult timp , asa ca …Iarna nu-i ca vara ! )

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău