Colectiv x 5 + spitale x 0 = ZERO! Vă recomand una dintre cele mai dure lecturi

Ați simțit vreodată, citind ceva, că vă arde carnea? Am suficiente lecturi dure la activ, ca să pot spune că ceea ce vă propun astăzi este una dintre cele mai șocante, care ar putea să vă marcheze pentru tot restul vieții.

Obișnuiesc să mă feresc de cuvinte ”șocante”, nu de teamă că aș putea fi acuzat că sunt amator de senzațional, ci de teamă că, uneori, ele chiar sunt prea ”moi” în comparație cu realitatea pe care doresc să o descrie. Poate că ați dat deja peste acest text, iar dacă nu, abia la final veți înțelege sensul adevărat al acestei justificări introductive.

Sunt 5 ani, astăzi, 30 octombrie 2020, de când carnea s-a topit la propriu pe oameni. Și poate că cel mai grav este că sufletele multora dintre cei care printr-o minune au scăpat cu viață… au ars. Dacă-i întrebi, îți vor spune că sunt mai puternici acum, că au dat mâna cu moartea, doar pentru a-i putea spune: ”Pleacă de aici, mai am destule de spus și de făcut în această lume!”

Abia după 5 ani, o lege va fi promulgată astăzi… Este acea lege prin care statul român va deconta integral tratamentele victimelor rănite în Colectiv. Nu este târziu pentru acei oameni, dar este doar o reparație trupească, nicidecum sufletească.

…și nimeni nu a plătit încă, dintre cei care se fac vinovați. Realitatea este că întreg sistemul ar trebui să plătească, dar o vor face tot contribuabilii. E sinistru…

Ce s-a schimbat de atunci? Nimic! Cu mici excepții, aproape fiecare spital românesc este ”Spitalul nevindecării”, acesta fiind și titlul textului pe care vi-l propun astăzi.

Sunt atât de multe de spus, dar niciodată nu o putem face mai bine, mai real, decât a făcut-o deja cineva care a ars la propriu. Vă avertizez că este un text extrem de dur, care merită citit până la capăt, un text semnat de o tânără, victimă a tragediei din Colectiv, text găzduit de platforma genunderground.ro, AICI.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596