- Publicitate -
- Publicitate -

Ședință la CSM Ploiești, după ce sportiva Sabina Enache a fost umilită de șeful clubului Dănuț Burghelea. Sabinei i-a fost înjumătățită indemnizația, deși aceasta reprezintă România la Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică – LIVE

FOTO: Ce mâncare au primit pacienții de la spitalul județean din Ploiești după controlul de la Ministerul Sănătății: un ou și două felii de pâine

Data:

În această dimineață, la nici 24 de ore după ce inspectorii Ministerului Sănătății au controlat spitalul județean de urgență din Ploiești, pacienții aveau parte de un mic dejun  ”special”: două felii de pâine și un ou.

- Publicitate -

Ieri a fost control mare, de la București, la spitalul județean de urgență din Ploiești. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a trimis Inspecția de Stat să verifice de ce este aglomerație de bolnavi la unitatea de primiri urgențe, în timp ce unitatea mobilă cu 12 paturi ATI pentru pacienții covid stă nefolosită de aproape două luni (rezultatele controlului le găsiți AICI).

În timp ce inspectorii de stat îi certau pe medici că nu se organizează mai bine, pacienții erau cazați în izolatorul suspecților de covid.

Citește și Calvarul celor care ajung la Județean: „Mama mea nu a primit apă și mâncare. I s-a spus că trebuie să aștepte 72 de ore rezultatul testului Covid”

- Publicitate -

Vorbim de un spațiu impropriu, neîncălzit, cu faianță desprinsă de pe pereți și un pat de campanie, din anii 70, lângă care a fost așezată, ”strategic”, o butelie cu oxigen.

În acest ”decor”, pacienții care așteaptă rezultatul testului covid au primit în această dimineață micul dejun compus dintr-un ou și două felii de pâine sigilate cu folie de plastic. Nici măcar o cană cu ceai!

”Acestea sunt condițiile de la spitalul județean din Ploiești. De ieri, de când am venit aici, nu m-a văzut niciun medic. O asistentă mi-a dat doua pastile de algocalmin” ne-a transmis unul dintre pacienși, alături de imaginile de mai jos din izolatorul pentru suspecții de covid și micul dejun servit acestora:

- Publicitate -

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

3 COMENTARII

  1. Daca o persoana care executa o pedeapsa cu privare de libertate poate da in judecata statul roman cu privire la conditiile din institutia respectiva, si mai si castiga, pacientii de ce nu au voie sa faca acelasi lucru? Pentru ca pe langa cheltuielile aferente primei categorii, pacientul plateste si pentru propriile conditii. De ce se aloca o bucata consistent mai mare primei categorii? De ce nu pune nimeni aceasta intrebare, in mod obsesiv, Primului Ministru, Ministrului Sanatatii si celui de Interne?

  2. Pentru că în țara asta infractorii și interllopii aduc profit mai mare și sunt mai folositori (unora) decât oamenii simplii, muncitori și cinstiți (de care nimeni n-are nevoie. Cu mai mulți ani în urmă, în perioada unei campanii electorale, cineva îmi spunea că n-ar alege un primar cinstit, că ce să facă cu el atunci când se va duce la la primarie cu vreun act și primarul nu va vrea să ia șpagă și-l va lăsa cu actul nesemnat!

  3. Pot sa pun pe un site de socializare international imaginile acestea, pentru ca strainii sa evite tara asta de rahat? Imi cer scuse pentru limbajul usor dur.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (II)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

O familie din Prahova, a cărei casă a fost mistuită de flăcări, primește ajutor de la antreprenori

În urmă cu câteva săptămâni, o familie din satul...

Întreruperi de energie electrică în Prahova în perioada 22-26 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Sedentarismul și obezitatea influențează longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Campioană a Ploieștiului, umilită de șeful CSM, consilier personal al primarului Volosevici

Jurnaliștii Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Mihai Nicolae au...

Arhitectul Răzvan Enescu: ”Andrei Volosevici ne-a mințit în 2020”

Arhitectul Răzvan Enescu, a acordat un interviu lui Bogdan...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -