De ce nu e în ”Firea” mea să votez cu PSD? Pentru că ”pandeleii” se cred deasupra legii

0

Firea și Pandele nu s-au putut abține să nu fie ”jmekeri”. Au intrat în clasă, alături de copiii lor, fără mască, în timp ce părinții celor 3 milioane de elevi i-au condus până la poarta școlii.

UPDATE Astăzi, primarul Capăitalei o întoarce ca la Ploiești: Cum explică Firea poza în școală, fără mască, cu soțul Pandele și copiii lor: ”A fost făcută pe 13, seara! Să ne aresteze Poliția!”

Și, pentru că românul are o vorbă înțeleaptă, ”Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“, primarul Capitalei a mai și postat pe Facebook fotografiile care au revoltat tot internetul, prin care a vrut să arate cât de buni părinți sunt ea și Pandele de Voluntari…

Apoi, pentru ca gafa să fie completă, cel mai probabil speriată de valul de ”heităreală”, primarul general a șters postarea!

Ce am simțit și eu, alături de milioanele de părinți, văzând imaginea de mai sus? Frustrare și revoltă!

Cum e posibil să te dai mare pe Facebook că tu ești mai presus de lege? Ce exemplu dai celorlalți când tu intri în școală ilegal, în calitate de părinte și nu de primar, fără mască de protecție?

Brusc mi-am adus aminte de aroganțele lui Adrian Năstase, cu tot cu număratul ouălor de la Cornu, rânjetul lui Dragnea și privirea tâmpă a Veoricăi. Cum să votez cu partidul lor?

Păcat de unii primari pesediști, care și-au făcut bine treaba, dar sunt membrii unui partid comunistoid!

Să nu credeți că am uitat de poza în care premierul Orban consuma alcool și fuma, fără mască de protecție, în plină stare de urgență sau de tembelul de la USR care se lăuda pe Facebook că își concediază bonele pentru că votează cu Ponta și de Nicușor Dan care majorează salariile bucureștenilor de parcă i-ar angaja pe toți la primărie!

P.S. ”Duamna” Firea, îmi permit să vă dau o veste proastă: din cauza dvs., probabil prost sfătuită de consilierii de imagine,  tocmai ați pierdut alegerile…

 

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău