Când nesimțiții fac abuz de girofar! Imagini cu cursa nebună a mașinii ministrului Transporturilor înainte de a provoca un accident frontal

2

Au apărut imagini surprinse în trafic înainte și după accidentul provocat de șoferul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, pe Drumul Național 7, în localitatea Dumbrăveni.

În imaginile surprinse de un motociclist, mașina de serviciu a ministrului Bode avea girofarul pornit și a depășit zeci de mașini, care circulau în coloană, pe banda continuă și în curbă.

Cursa nebună s-a terminat cu un accident, mașina ministrului, condusă pe contrasens, intrând frontal într-un autoturism condus regulamentar.

În urma impactului, șoferul nevinovat a ajuns la spital, iar ministrul Bode a fost rănit ușor la o mână. Șoferul ministrului a rămas fără permis, deși nu cred că acesta a gonit nebunește fără ordin de la ”bos”.

Ce ne demonstrează acest accident? Că nu contează culoarea politică a celor ajunși în funcții înalte. Cuprinși de beția puterii, acest comportament iresponsabil fiind atribuit până acum doar pesediștilor, iată că și liberalii fac abuz de girofar. Păcat că nota de plată este suportată de victimele nevinovate ale accidentelor provocate de ”șmecheri” (vezi și accidentul provocat de Chițoiu-ALDE)

VIDEO

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

  1. Su dumneavoastra…..care ati filmat…….cum ati depasit pe dunga continua?????
    AAAAAA motociclistii sunt doar cei ostracizati…….ei nu incalca regulile niciodata.
    Sa nu ne mai miram de accidente!!!!!!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău