Cum a ratat Hale și Piețe SA ocazia de a breveta un nou model de conducere

1

Intrăm abrupt și prezentăm faptele pe scurt. De aproximativ opt ani, ALDE Prahova gestionează prin reprezentanții săi tot ce ține de Hale și Piețe SA, mai exact AGA, Consiliu de Administrație și echipa de 3-4 directori.

Un text de Romeo Nan, contributor observatorulph.ro

În aceasta perioadă au fost uneori 4 alteori 3. Excepție fostul director adjunct Corneliu Comendant care a fost sprijinit de PSD.

În urmă cu mai multe luni, conducerea ALDE Prahova a fost schimbată și împinsă pe scări, ca să-l citez pe noul președinte Cătălin Beciu, un tip a cărui inteligență chiar o admir. Firesc au fost rostogoliți pe aceleași rușinoase scări și câțiva membri ai CA-ului.

CA ce pregătea rostogolirea doamnei director general Mariana Pepelea, care, cu sănătatea șubredă fiind, a intrat in concediu medical. Și…a tot rămas în concediu medical.

Nu suntem printre răutăcioșii care cred că acest concediu este mult prea lung și că ar avea legătură doar cu perspectiva demiterii. Îi dorim sănătate. Doar că, în acest context, doar prietenii buni ai doamnei mai cred că nu trage de timp.

Indiferent de motive, Hale si Piețe stă de mai bine de două luni fără director general si fără director tehnic, conducerea fiind asigurată de directorul economic.

Mai întâi ne-am speriat, am crezut că vom fi aruncați de valurile economiei de piață în toate direcțiile pentru ca în final să eșuăm în cine știe ce sălbăticie.

Lucrurile au mers însă la fel, nu spun neapărat bine, doar din inerție. Am crezut că domnul Beciu, inteligent și îndrăzneț cum îl știu, va încerca soluția- fără directori.

Ar fi fost o premieră si evident proba martor că nu este nevoie de directori, că se poate face o economie substanțială la buget, ba chiar că își va breveta soluția.

Din păcate în politica noastră ideile îndrăznețe nu prind. Azi am aflat că a fost numit deja un director tehnic.

Nu îl cunoaștem, deci nu comentăm în vreun fel. Doar că am văzut că a început deja să schimbe lucrurile în bine.

Zugrăvește biroul. Îi sugerăm mobilier nou, telefon la zi, laptop…tot ce trebuie să meargă treaba bine. Hai că se poate!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Am dori ca acest nou director tehnic sa ia la pas toate spatiile , depozite , birouri , pe care , cu onor , le pastoresc cei de la Hale si Piete si sa vada stadiul avansat de degradare unde isi desfasoara activitatea proprii lor angajati . Iti este si rusine sa privesti si sa constati ca , practic , aici este locul unde este reprezentata imaginea societatii Hale si Piete SA . Pereti daramati , igrasie , mucegai , mirosuri pestilentiale etc. In lucrul cu publicul ce sa mai vorbim … Ar trebui sa miroasa a parfum de albastrele , dar nu din cel cu iz politic . Pacat , am mai spus-o si o repet , putea sa fie muult mai bine !

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău