De ce parlamentarii ar trebui să fie supuși unor teste psihiatrice și de IQ. Studiu de caz: deputatul ”mitralieră” VIDEO

0

După ce Băsescu și-a salvat mandatul de președinte cu referendumul privind reducerea numărului de parlamentari la 300, aleșii neamului au rămas la fel: la fel de mulți, iar unii dintre ei și proști.

Un etalon de prostie îl reprezintă deputatul PSD, Cătălin Rădulescu. De profesie medic (doamne ferește!) acesta a declarat recent că termoscanerele, folosite la intrarea în unele magazine sau instituții publice pentru detectarea persoanelor cu temperaturi mai mari de 37 de grade, sunt deosebit de periculoase pentru că fură datele personale din buletin.

Nu râdeți, că e pe bune! Mă rog, cei care cred în teoriile 5 G și Oculta Mondială ar putea să-i dea dreptate acestui individ care a fost votat pe lista PSD ca să facă legi, dar sper să fie cât mai puțini.

Iată ce a putut să delireze acest personaj sinistru al politicii românești:

”Dacă vin aceste scannere cu soft integrat, cineva trebuie să garanteze populației că informațiile lor personale nu ajung niciunde. Eu am vorbit cu mai mulți IT-iști și mi-au spus că soft-ul integrat, la un termoscanner de tip tunel, care are un soft integrat, soft-ul ăla integrat preia informațiile.

Și eu am întrebat.. aceste informații, garantează cineva că se duc sau nu se duc undeva? Atâta timp cât nu apare cineva din Guvernul României care să garanteze că informația ta nu ajunge niciunde, e un semn de întrebare. Prin amprenta facială, se preiau informații care se transmit undeva, ăsta e soft-ul. Cum ar fi datele personale, adresă, absolut totul.

Întebați la orice spital. Eu am întrebat, de curiozitate, cum se procedează cu persoanele care intră în spital. Mi s-a confirmat, și asta este exact ceea ce știam eu, că în momentul în care o persoană intră este termoscanată”.

Repet, individul respectiv este medic! Potrivit CV-ului de la Camera a absolvit  Facultatea de Medicină Generală din Timișoara în 1987. E drept că de atunci au trecut ceva ani, dar totuși, nu credeți că se impune o testare psihologică și de IQ?

Dacă nu vă amintiți de unde i s-a tras porecla de ”deputatul Mitralieră”, vă ajut eu: acesta a declarat în timpul protestelor împotriva OUG 13 că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie ca să o folosească din nou. Evident, polițiștii și procurorii au ignorat această incitare la violență, la fel de gravă cu cea avloggerului vieții, colo și nu mai știu cum.

VIDEO Declarații aiuritoare ale deputatului ”mitralieră” despre termoscanere:

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău