Da, Orban e un nesimțit pentru că nu poartă mască și fumează în birou! Asta înseamnă că eu sunt pesedist ?!

0

Fotografia din biroul premierului, în care apare Orban când fumează alături de mai mulți membri ai Cabinetului, unii dintre aceștia consumând și alcool, a devenit virală. Ce este și mai grav, niciunul dintre protagoniștii scenei nu purta mască și nu respecta distanțarea socială.

După ce colegul Claudiu Vasilescu a taxat nesimțirea guvernamentală în textul intitulat ”Operă de artă: ”Bombardieri respectând propriile legi”. Printați această imagine pentru că este noul model de declarație pe propria răspundere” am rămas șocat de reacțiile celor care au ținut musai să ia apărarea liberalilor.

Deși în finalul textului era amintit, ba chiar și cu ilustrație, că fostul premier PSD, Sorin Grindeanu a fost surprins fumând în biroul din Palatul Victoria, majoritatea comentariilor conțineau reproșuri de genul: ”Dar când fumau pesediștii era mai bine? Atunci de ce nu scriați?”.

Le răspund eu, acum: Fals! Am sancționat derapajele majore sau gafele atât ale fostului președinte Băsescu, cât și pe cele ale actualului Iohannis, sau ale pesediștilor Dragnea, Ponta, Dăncilă etc.

În schimb, mi-au produs efectiv greață întrebările tâmpite precum: ”Dar ce-au făcut atât de grav? Fumai o țigare și beau un whiskey, mare lucru..Voi sunteți niște pesediști!”

Pe (i)logica lor, dacă sancționezi o ilegalitate comisă de un liberal ești pesedist, dacă te iei de un pesedist ești penelist sau userist și ”schema” diferă în funcție de preferințele politice ale comentatorului ”feisbucist”.

Celor care gândesc așa le dăm o veste proastă: nu suntem nici pesediști, nici liberali, nici useriști, ci doar ziariști. Puteți înțelege asta?

 

 

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău