Goana după voturi. PSD, ALDE și PRO România au format ”Alianța pentru apărarea interlopilor”

2

Ieri, Curtea Constituțională a aruncat în aer siguranța națională, declarând ilegale toate amenzile aplicate celor care nu au respectat restricțiile de circulație sau măsura izolării la domiciliu sau în carantină. Astăzi, PSD, ALDE și Pro România au ieșit la vânătoare de voturi și propun anularea, prin lege, a tuturor celor peste 300.000 de amenzi aplicate de polițiști în baza ordonanțelor militare. Chiar și pentru cei care s-au bătut în stradă, cu săbii și topoare! Ce înseamnă asta? HAOS!

O știre publicată astăzi de news.ro ar trebui să ne dea fiori tuturor celor care am respectat ordonanțele militare până acum.

”ALDE a elaborat împreună cu PSD şi Pro România un proiect de lege care să anuleze în mod automat amenzile aplicate cetăţenilor pe timpul stării de urgenţă şi care au fost declarate neconstituţionale de către CCR. Sunt peste 300.000 de amenzi şi anularea lor depinde de o decizie a instanţei”, a anunțat partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Așadar, dacă această lege își va produce efectele, deși sper ca președintele Iohannis să nu o promulge vreodată, toți cei amendați de polițiști în baza ordonanțelor militare vor scăpa de sancțiuni, indiferent de faptele lor.

Este vorba de maneliștii care au făcut grătare în mijlocul străzii, provocând poliția prin live-uri pe Facebook, de interlopii care s-au bătut cu topoare și săbii ziua în amiaza mare sau de iresponsabilii care au fugit din izolare la domiciliu, spitale sau centre de carantină, deși unii dintre ei erau bolnavi de COVID.

În apărarea acestora a sărit Alianța PSD-ALDE-Pro România, nu doar a celor sancționați abuziv, precum pensionarul din Prahova amendat că și-a adunat oile de pe câmp fără declarație!

Sincer, mi-e teamă de ce se va întâmpla de acum înainte în România.

E de așteptat ca tupeul ”spartacușilor” și ”bombardierilor” să fie uriaș, iar pentru votul lor, așteptat de cei din PSD, ALDE sau Pro România vom fi sacrificați noi, ceilalți ”fraieri” care au stat acasă pentru ca România să se facă bine…

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

  1. Domnule Marius Nica, articolul acesta este doar un mod grosolan si mincinos de a atraga cativa vizitatori.
    Daca legea prin care s-au aplicat amenzile este ILEGALA ti se pare normal sa fie considerate LEGALE amenzile? In al 2-lea rand, oamenii pot sa asculte orice gen muzical doresc, atat manele cat si muzica clasica, acest lucru fiind garantat de constitutie. Faptul ca au facut gratare in mijlocul strazii si au deranjat ordinea publica se sanctioneaza de politie si cu siguranta acele amenzi vor ramane valabile si vor trebui achitate precum cele rezultate din faptele de violenta.
    Amesteci evenimente si contraventile in intentia de a induce lumea in eroare si a da legimitate unei minciuni si anume faptul ca amenzile acordate pentru nerespectarea ordonantelor militare legate de COVID-19 sunt legale. Curtea constitutionala a decis ca sunt ilegale!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău