Campanie pentru Maternitatea Ploiești! Orice sumă contează!

Colaboratoarea observatorulph.ro, Loredana Chelba, a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul de Obstretică și Ginecologie Ploiești susținută și de ziarul nostru. Banii se vor dona exclusiv în conturile Maternității Ploiești, care are nevoie de materiale sanitare și de protecție a personalului implicat în lupta cu covid-19.

Mesajul Loredanei Chelba:

Campania a fost aprobată de conducerea maternității și am primit garanția că în acest moment se lucrează intens pentru identificarea furnizorilor de echipamente anti COVID-19 și plasarea comenzilor.

Ni s-a garantat transparența totală astfel că vom publica listele cu oamenii sau companiile care donează!

Noi stăm în casa, dar putem ajuta de la distanța! Orice sumă contează!

Am să vă rog respectuos: dacă nu puteți ajuta să ne concentrăm totuși pe comentarii pozitive. Nu este timpul reproșurilor sau al judecatei online. Există o singură certitudine. Fără ajutorul nostru NU se poate. Aceasta este realitatea chiar dacă nu ne place!

Dacă doriți și puteți să sprijiniți Spitalul de Obstretică și Ginecologie Ploiești, mai jos aveți contul în care o puteți face. Agenții economici care doresc să sponsorizeze spitalul pot contacta conducerea institutiei pentru încheierea contractului de sponosorizare.

VĂ ROG SĂ DISTRIBUIȚI POSTAREA! MULȚUMESC!

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

3 COMENTARII

  1. Sa dea acest Consiliu Judetean Prahova din sumele enorne cu care se face ca „asfalteaza drumurile judetene” care nu sunt asfaltate nici in prezent! Mare RUSINE Consiliul Judetean Prahova -doar sa furati banii prahovenilor va pricepeti???? Cineva trebuie sa o spuna si de-a dreptul, nu pe ocolite!

  2. Buna ziua!
    Am incercat sa fac o donatie, insa aplicatia imi spune ca numele are caractere invalide desi am mentionat astfel: Spitalul De Obstretica Ginecologie Ploiesti.
    De asemenea, mi se cere CUI-ul/CIF-ul firmei pe care l-am gasit pe internet, nu stiu daca este corect: 2844260. La alte donatii nu mi s-a cerut.
    Mentionati, va rog, toate datele necesare pentru transfer pentru facilitarea donatiilor, inclusiv contul IBAN in format text pentru a putea fi copiat si introdus in aplicatie, nu scris manual, preluat din fotografie.
    Multumesc!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău