klaus-iohannis-si-camrne_4f391.jpg

În timp ce pentru libertatea.ro Parchetul General răspundea pe 6 februarie că în dosarul caselor dobândite ilegal de familia Iohannis încă se fac cercetări, astăzi, același Parchet anunță ziarulcă tot pe 6 februarie s-a decis clasarea cauzei. Câtă rapiditate!

În 2018, Lumea Justiției depunea la DNA o plângere privind dobândirea ilegală a două imobile de către familia prezidențială. Pentru că Iohannis avea imunitate, deși în plângere era vizată doar soția președintelui, DNA a scăpat de cartoful fierbinte în ograda Parchetului General, unde a zăbovit până astăzi, când s-a aflat că dosarul a fost clasat.

Așadar, în timp ce instanța emite o hotărâre definitivă și irevocabilă prin care Carmen și Klaus Iohannis pierd două case din Sibiu, pe care le-au cumpărat cu încălcarea legii, procurorii clasează acum dosarul care ar fi trebuit să sancționeze FAPTA.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Asta în timp ce Liviu Dragnea, (a nu se înțelege că îi plâng de milă fostului șef pesedist!) stă la pușcărie pentru ”instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual” în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Păi, e corect?

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg