Dragnea a fost ”pistol cu apă” cu Grindeanu și Tudose. PNL nu-și votează cabinetul Orban II !

0
prima-motiune-de-cenzura-impotriva-guvernului-orban-citita-in-parlament-care-sunt-scenariile-6-840x500_6a5cd.jpg

prima-motiune-de-cenzura-impotriva-guvernului-orban-citita-in-parlament-care-sunt-scenariile-6-840x500_6a5cd.jpg

Liberalii au râs de pesediști când, la ordinul lui Dragnea, și-au demis cele două guverne conduse de Grindeanu și Tudose. Acum, vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, anunță că liberalii nu vor vota Guvernul Orban II. Noaptea minții!

Speriați că vor pierde alegerile parlamentare din toamnă pentru că nu au bani să aplice majorarea cu 40% a pensiilor, liberalii fac orice pentru anticipatele din vară și, implicit, să rămână la butoane în următorii patru ani.

Prin ”orice” se numără atât demiterea Guvernului Orban I, cu ”mâna” PSD, de săptămâna trecută, cât și o sabotare a viitorului cabinet condus de același Orban.

”PNL a decis că va fi prezent în Parlament cu toţi parlamentarii dar se va abţine la votul pentru învestirea unui nou cabinet. (…) PNL este primul care trebuie să respecte textul Constituţiei. Dacă aceasta este varianta constituţională de demarare a alegerilor anticipate, atunci noi trebuie să luăm act de ea şi să o punem în practică. Această procedură la care noi intenţionăm să apelăm este o procedură pe care dorim să o explicăm foarte bine şi ale cărei rezultate oamenii le aşteaptă. (…) Dacă noi le explicăm oamenilor că aceasta este singura variantă pentru a ajunge la anticipate, sunt sigură că poate fi clarificată şi explicată, iar rezultatele sunt cele care contează”, a declarat ieri fostul și viitor vicepremier nominalizat al PNL, Raluca Turcan.

Cu alte cuvinte, parlamentarii PNL nu vor vota cabinetul Orban II, astfel încât, pentru a evita anticipatele, PSD va fi obligat să-i voteze pe miniștrii liberali demiși săptămâna trecută tot de ei!

Din toată această nebunie cei care au de suferit sunt românii care așteptau de la fostul guvern Orban măsuri concrete pentru evitarea unei crize majore generate de PSD-ALDE.

Dar cum ciolanul puterii este mai important pentru liberali decât soarta țării, nu ne rămâne decât să identificăm, noi, ”fraierii” de alegători, o alterativă la pesediști și liberali.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău