Zoo-Bucov_1ddc1.jpg

Umblă vorba prin târgul Ploieștiului că un deputat, să zicem de orientare social democrată, și-ar dori un post călduț în administrația ploieșteană pentru copilul său.

Coincidență, sau nu, conducerea unei instituții aflată în sfera de influență a trandafirilor roșii, cum ar fi Parcul Constantin Stere-ZOO Bucov, a descoperit la începutul acestui an că are nevoie de un inspector de specialitate la compartimentul Monitorizare Contracte și Dezvoltare.

Printre condițiile impuse candidaților se numără cunoașterea limbii române (sîc!), vechimea în muncă 3 ani (atenție, experiența în domeniu nu este condiție obligatorie!) și studii superioare de lungă durată, care pot fi de orice fel, deci fără o legătură directă cu viitoarele atribuții de serviciu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Gurile rele susțin că aceste condiții se potrivesc mănușă CV-ului odraslei de deputat, care urmează să susțină, alături de ceilalalți candidați, examenul care constă într-o probă scrisă și un interviu pe baza unei bibliografii alcătuită din câteva legi.

Celor suficienți de naivi încât să se înscrie la concurs li s-ar fi transmis, ”pe surse”, că nici nu are rost să se mai prezinte la examen pentru că n-ar face față exigențelor comisiei.

Așteptăm, cu nerăbdare, rezultatele acestui concurs care să confirme/infirme zvonurile oamenilor răutăcioși și invidioși pe succesul copiilor de politicieni în administrația publică locală :).

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg