Îl mai țineți minte pe Gabriel Oprea? S-a reactivat și o susține pe Dăncilă. Hai, sictir!

0
MCZoPTQ0MCZoYXNoPWNkYzYyNWIzZThjZTc5ZGE5YTYwMzI3YWM5MDcwMDA5.thumb_707fa.jpg

MCZoPTQ0MCZoYXNoPWNkYzYyNWIzZThjZTc5ZGE5YTYwMzI3YWM5MDcwMDA5.thumb_707fa.jpg

Cu două zile înainte de turul al doilea al alegerilor prezidențiale, fostul vicepremier și ministru de tristă amintire, Gabriel Oprea, ”generalul” certat cu limba română ca și Dăncilă, a ieșit din ”bârlog”.

În această dimineață, pe adresa redacției am primit de la o agenție de PR de care nu am auzit până acum un comunicat de presă al Uniunii Militarilor si Polițiștilor “Mihai Viteazul”.

În documentul respectiv se arată că ”Membrii UMPMV si Sindicatele din Armată și Poliție care au aderat la Uniune vor susține duminică, 24 noiembrie, candidatul PSD, Viorica Dăncilă, pentru cea mai înaltă funcție în stat. Decizia a fost luată în urma întâlnirii conducerii Uniunii cu președintele PSD, Viorica Dăncilă, cu care a fost semnat un protocol prin care candidatul PSD nu consideră pensiile militare ca fiind pensii speciale, ci ocupaționale”.

Cine este Uniunea Militarilor si Polițiștilor “Mihai Viteazul”?

O organizație înființată în iunie 2019 și condusă de Gabriel Oprea, fost ministru al apărării naţionale, al afacerilor interne şi vicepremier în guvernările de tristă amintire.

Gabriel Oprea este judecat pentru ucidere din culpă în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină. Acesta a decedat în urma unui cumplit accident rutier în timp ce îi făcea culoar de trecere ”marelui” general prin traficul de coșmar al Capitalei. 

Susținerea pentru Dăncilă nu poate fi deloc întâmplătoare, nu credeți?

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău