FOTO. Cum se lăudau Dobre și Ganea cu podul de la gara de sud, înainte să aflăm că e prea scurt :)

0
pood_0a7f7.jpg

pood_0a7f7.jpg

Observatorulph.ro a publicat astăzi, în premieră, informația potrivit căreia, după ce a demolat podul de lemn, Primăria Ploiești a greșit documentația viitorului pasaj. Acum câteva luni, atât primarul Adrian Dobre, cât și viceprimarul Ganea se lăudau pe Facebook și în presa locală că au fost pe șantierul societății din Câmpina unde se fabrică și se asamblează podul și că totul este OK!

Aflați într-o competiție electorală permanentă, primarul Dobre și vicele Ganea, s-au pozat pe tot felul de șantiere din Ploiești, în încercarea de a atrage voturi la alegerile locale de anul viitor.

Am mai scris despre asta aici: ”Olimpiada neputincioșilor”. Primarul Dobre și vicele Ganea se întrec în poze cu ”oamenii faptelor” pe Facebook. FOTO

Unele vizite postate pe Facebook de cei care le administrează paginile persoanale sau care au făcut subiectul unor știri în presa locală se întorc acum ca un bumerang împotriva edililor.

Este și cazul pasajului de la depoul din zona Gării de Sud, care ar trebui să-l înlocuiască pe cel de lemn, demolat anul trecut.

Acum câteva luni, atât primarul Adrian Dobre, cât și viceprimarul Ganea au fost pe șantierul societății din Câmpina unde se fabrică și se asamblează podul, despre care am aflat astăzi că este mai scurt și nu se potrivește cu realitatea din teren 🙂 Comentariile vă aparțin.

Postarea primarului Dobre din 5 iunie:

Viceprimarul Ganea a ales să iasă în presa locală pentru a se mândri cu viitoarea investiție.

„Ieri am fost la Câmpina, unde s-a semnat un proces-verbal de custodie, pentru preluarea unor elemente necesare la noul pod peste calea ferată. Se va monta acolo, după care va fi transportat pe bucăţi la Ploieşti. În această vară va începe să se vadă ceva. Proiectul are o valoare totală de aproximativ 28 de milioane de lei, sumă care include atât demolarea, realizată la finalul anului trecut, cât şi realizarea noului pod. Banii vor fi asiguraţi dintr-un credit bancar la dispoziţia Primăriei”, a  Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti pentru deprahova.ro

ganea_pod_large_752a4.jpeg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău