pood_0a7f7.jpg

Observatorulph.ro a publicat astăzi, în premieră, informația potrivit căreia, după ce a demolat podul de lemn, Primăria Ploiești a greșit documentația viitorului pasaj. Acum câteva luni, atât primarul Adrian Dobre, cât și viceprimarul Ganea se lăudau pe Facebook și în presa locală că au fost pe șantierul societății din Câmpina unde se fabrică și se asamblează podul și că totul este OK!

Aflați într-o competiție electorală permanentă, primarul Dobre și vicele Ganea, s-au pozat pe tot felul de șantiere din Ploiești, în încercarea de a atrage voturi la alegerile locale de anul viitor.

Am mai scris despre asta aici: ”Olimpiada neputincioșilor”. Primarul Dobre și vicele Ganea se întrec în poze cu ”oamenii faptelor” pe Facebook. FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Unele vizite postate pe Facebook de cei care le administrează paginile persoanale sau care au făcut subiectul unor știri în presa locală se întorc acum ca un bumerang împotriva edililor.

Este și cazul pasajului de la depoul din zona Gării de Sud, care ar trebui să-l înlocuiască pe cel de lemn, demolat anul trecut.

Acum câteva luni, atât primarul Adrian Dobre, cât și viceprimarul Ganea au fost pe șantierul societății din Câmpina unde se fabrică și se asamblează podul, despre care am aflat astăzi că este mai scurt și nu se potrivește cu realitatea din teren :) Comentariile vă aparțin.

Postarea primarului Dobre din 5 iunie:

Viceprimarul Ganea a ales să iasă în presa locală pentru a se mândri cu viitoarea investiție.

"Ieri am fost la Câmpina, unde s-a semnat un proces-verbal de custodie, pentru preluarea unor elemente necesare la noul pod peste calea ferată. Se va monta acolo, după care va fi transportat pe bucăţi la Ploieşti. În această vară va începe să se vadă ceva. Proiectul are o valoare totală de aproximativ 28 de milioane de lei, sumă care include atât demolarea, realizată la finalul anului trecut, cât şi realizarea noului pod. Banii vor fi asiguraţi dintr-un credit bancar la dispoziţia Primăriei", a  Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti pentru deprahova.ro

ganea_pod_large_752a4.jpeg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg