Președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, răspândacul ”fake-news”-ului privind casca din urechea lui Iohannis. UPDATE

0
toader-casca_1ad1d.jpg

toader-casca_1ad1d.jpg

Un colaj foto de tip ”fake-news” în care președintele Iohannis este acuzat că poartă o cască la conferința de presă susținută aseară, la sediul PNL a fost distribuit intens pe Facebook de liderii PSD cu tot felul de comentarii ”personalizate”. După ce președintele în funcție a demontat prostia în direct, arătându-și urechile curate ca un elev în fața doamnei învățătoare exigente la capitolul igienă personală, mai mulți lideri PSD, printre care și Firea, au șters ”mizeria”. Alii, precum șeful PSD Prahova, Bogdan Toader, care este și președintele Consiliului Județean Prahova, NU. A lăsat-o acolo, ”pă perete” la Mark, cu bună știință, pentru că, cine știe, poate prinde la ”fraieri”.

UPDATE După apariția acestui articol, Bogdan Toader a șters postarea care promova un fake news grosolan.

Colajul foto cu casca secretă din urechea lui Iohannis la conferința de presă, prin care statul paralel plătit de Soroș îi șoptea răspunsurile președintelui la întrebările deschise ale ziariștilor, a fost interpretată în fel și chip de liderii PSD.

Primul care a postat pe Facebook imaginea a fost senatorul PSD Florian Bodog, a remarcat digi24ro:. „Nu pot să cred! Marele Iohannis are nevoie să i se șoptească în cască! Că altfel nu este în stare să răspundă la întrebările presei. E clar acum de ce nu vrea confruntare directă cu Viorica Dăncilă: se teme că nu-i va putea șopti nimeni răspunsurile!”

Imediat, a urmat postarea primarului Firea: „Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat si sigur pe el, ci și foarte spontan! O dovedește cu prisosință casca din ureche folosita la conferinta de presa! Doamne, asa ceva!!??Ghinion!!!”. 

Președintele a reacționat în timp real, fiind întrebat de un jurnalist dacă este adevărat că poartă cască. „Aici nu, aici nu, cred că aici (face semn cu degetul spre cap, n.red.). E totuși ciudat, mă bănuiți că fără copiuță nu merge? (râde) Nu cred că mă bănuiți”. De altfel, șeful statului a întors capul în stânga și în dreapta pentru a arăta acest lucru, iar o fotografie care demontează fake news-ul pesedist a fost postată și de PNL pe Facebook:

cGcmdz04MDAmaGFzaD0zM2QxOWU0ZTA1ZTJkNjNiYjc5MjQ3NGRhNGI5NmNhOQ.thumb_21ac0.jpg

Deși a devenit clar pentru toată lumea că manipularea PSD a eșuat, unii lideri și-au menținut postarea cu colajul foto primit, cel mai probabil, pe grupul de comunicare internă al partidului. 

Printre aceștia se numără și președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, care a postat aseară următorul mesaj: ”Pai așa dezbatem, domnule președinte Iohannis? Cu casca în ureche? Este de înțeles acum delay-ul, ascuns sub bajbaieli în răspunsuri. Jenant!”.

Domnule Toader, jenantă este maniera PSD în care crede că o poate face pe ”duamna Veorica” președinte! Cu răspândirea unor astfel de ”știri” tocmai m-ați convins să merg la vot!

toader-casca_1ad1d.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău