Încă o dovadă că PSD conduce țara cu impostori. Directorul Transelectrica, un simplu electrician, și-a falsificat diploma de studii

0
diploma_c6138.jpg

diploma_c6138.jpg

Directorul Transelectrica, Marius Caraşol, a fost demis după ce a ieșit la iveală că și-a falsificat diploma de studii. O știre care a trecut neobservată față de gravitatea faptei și care ne arată ce fel de oameni a promovat PSD în structurile de conducere ale țării. Nu că la celelalte partide ar fi doar intelectuali rasați.

Marius Caraşol, 45 de ani, de fel dintr-o comună din Teleorman (ce coincidență?!) a fost numit în vârful Transelectrica în decembrie anul trecut, la scurt timp după ce Niculae Bădălau a devenit ministru al Economiei, informează Pro TV. Atunci, Carașol a depus la Resurse Umane o diplomă de studii falsificată, cu antentul Universituății Politehnice București. În realitate, acesta a absolvit doar liceul de electricieni din Alexandria. 

Cum a ajuns un simplu electrician un ditamai directorul la cea mai importantă companie de stat din Economie printr-un fals? Iată o întrebare la care ar trebui să răspundă ministrul Economiei, Parchetul General și chiar SRI. O astfel d e faptă reprezintă un atac la siguranța națională având în vedere importanța postului ocupat de electricianul (toată stima pentru meseriașii onești) promovat doar pentru că este membru PSD.

Din păcate, rezervele de cadre ale partidelor, indiferent că vorbim de PSD, PNL, ALDE, PMP, USR-Plus, Pro România etc sunt pline de impostori.

Problema noastră, a tuturor, e că aceștia ajung în funcții cheie și noi ne uităm pasivi cum țara asta se duce la vale regretând un cizmar promovat de PCR în funcția de președinte-dictator.

P.S. Conform declarației de avere, Carașol a  obținut în perioada cât a ocupat funcţii de conducere fără a avea acest drept peste 340.000 de lei din banii noștri, ai tuturor. Pun pariu că nu-i va da înapoi!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău