Dăncilă promite să fie un președinte muncitor și implicat. Brațele în sân spun altceva

0
dancila_3b2b6.jpg

dancila_3b2b6.jpg

Cu ce-o fi greșit poporul ăsta de are de ales președinte între un mut, o tută, un #”fericit”, un actor care nu știe să spună o poveste ș.a.?

Știu, e superficial să votezi un candidat după un pliant de campanie, însă și o poză spune multe cuvinte. Sună filosifc, nu? 🙂

În drum spre casă, de pe marginea DN 1B îmi zâmbește Viorica Dăncilă pentru care funcția de premier oferită de Dragnea nu e suficientă pentru competențele sale, așa că aspiră la Cotroceni.

”Un președinte muncitor și implicat!” este sloganul de campanie cu care V.D. speră să convingă electoratul PSD, tot mai derutat, să iasă la urne.

Am observat însă că acest slogan ”nu se pupă” deloc cu ”poziția de poză” a Vioricăi Dăncilă, care ține mâinile… în sân.

Postura asta m-a dus cu gândul la expresia ”a sta cu mâinile în sân (sau încrucișate, la brâu, cu brațele încrucișate)”, care înseamnă a sta în inactivitate, a nu lua vreo măsură, a nu întreprinde nimic, a nu interveni. 

Concluzia o trageți voi…

P.S. Astăzi, Dăncilă și-a depus la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidențiale spunând că ”nicio mamă să nu îi fie frică că nu va primi salariul”, o gafă taxată de haștagiștii răutăcioși plătiți de Soroș.

”Duamna Veorica”, să nu renunțați, că dvs. sunteți de-a noastră, din popor…

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău