dancila_3b2b6.jpg

Cu ce-o fi greșit poporul ăsta de are de ales președinte între un mut, o tută, un #”fericit”, un actor care nu știe să spună o poveste ș.a.?

Știu, e superficial să votezi un candidat după un pliant de campanie, însă și o poză spune multe cuvinte. Sună filosifc, nu? :)

În drum spre casă, de pe marginea DN 1B îmi zâmbește Viorica Dăncilă pentru care funcția de premier oferită de Dragnea nu e suficientă pentru competențele sale, așa că aspiră la Cotroceni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Un președinte muncitor și implicat!” este sloganul de campanie cu care V.D. speră să convingă electoratul PSD, tot mai derutat, să iasă la urne.

Am observat însă că acest slogan ”nu se pupă” deloc cu ”poziția de poză” a Vioricăi Dăncilă, care ține mâinile... în sân.

Postura asta m-a dus cu gândul la expresia ”a sta cu mâinile în sân (sau încrucișate, la brâu, cu brațele încrucișate)”, care înseamnă a sta în inactivitate, a nu lua vreo măsură, a nu întreprinde nimic, a nu interveni. 

Concluzia o trageți voi...

P.S. Astăzi, Dăncilă și-a depus la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidențiale spunând că ”nicio mamă să nu îi fie frică că nu va primi salariul”, o gafă taxată de haștagiștii răutăcioși plătiți de Soroș.

”Duamna Veorica”, să nu renunțați, că dvs. sunteți de-a noastră, din popor...

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg