hqdefault_fa552.jpg

În ultimii ani, Ploieștiul a devenit un uriaș insectar viu, însă parcă niciodată nu a fost atât de nasol. O demonstrează invazia de gândaci, atât de mari încât National Geografic ar putea face un serial-documentar, filmată de un cititor, aseară, în fața blocului său de pe Șoseaua Vestului. Imaginile sunt însoțite de o dedicație specială pentru primar.

Încă din primăvară, în ciuda reclamațiilor cetățenilor ciupiți de tot felul de lighioane, de la țânțari, păianjeni și muște până la tigrul platanului, Primăria Ploiești se laudă că face periodic lucrări de dezinsecție și deratizare printr-o firmă locală numită Coral.

Efectele sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârșire. S-a convins un ploieștean, aseară, când a ieșit cu familia să ia o gură de aer poluat în fața blocului situat pe Șoseaua Vestului, în zona Balif.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Vă trimit imagini cu o invazie de gândaci, care ies din rețeaua de canalizare așa cum numai în filmele de groază vezi. Poate așa va lua măsuri și domnul primar. La cât de mizerabil a ajuns orașul, nu mă mai miră nimic”, a fost mesajul cititorului observatorulph.ro.

Văzând filmarea, nu poți să nu te întrebi ce fel de substanțe folosesc angajații firmei de dezinsecție, dacă efectul este exact invers celui pentru care primăria alocă fonduri generoase? Cu viagra pentru gândaci?!

Profităm de acest prilej pentru a le reaminti reprezentanților Biroului de Comunicare al Primăriei Ploiești că așteptăm de aproape trei luni răspunsul privind planul de dezinsecție și deratizare și sumele cheltuite în acest an. Poate așteaptă iarna, când insectele dispar, dar rozătoarele rămân...

VIDEO Imagini nerecomandate celor care suferă de Katsaridafobie (frica de instecte, în special de gândaci)

FOTO

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg