iorgulescu_3d19c.jpg

Una dintre cele mai mediatizate știri din ultimele zile a fost accidentul mortal provocat de fiul șefului LPF, Mario Iorgulescu. Imaginile cu mașinile spulberate, după ce Mario a intrat pe contrasens și a ucis un tânăr de 24 de ani, nevinovat, lăsând doi copii orfani, sunt îngrozitoare. Ele ne arată ce se întâmplă când unui băiat de bani gata i se dă pe mână un bolid de 300.000 de euro având siguranța faptului că nimic nu i se poate întâmpla!

În ciuda asigurărilor date de polițiști și procurori că acest caz va fi soluționat în litera și spiritul legii, pot să pun pariu că Iorgulescu jr. va scăpa de pușcărie pentru că...tata.

Acum trei ani, Iorgulescu jr a fost arestat preventiv într-un dosar cu sechestrare de persoane, fiind singurul achitat în proces. Pentru că...tata?

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acum, tata a început deja să lucreze la un nou episod din serialul ”salvarea” feciorului.

Mai întâi, familia Iorgulescu a trimis un comunicat de condoleanțe familiei distruse de beizadea, făcând apel la presă să-i lase pe medici să le salveze odrasla.

Apoi și-a luat angajamentul în public că va avea grijă de copiii lăsați orfani de fiul lor, aflat la volanul unei mașini al cărei vitezometru s-a blocat la 240 km/oră când a intrat pe constrasens direct în mașina victimei.

Astfel de circumstanțe atârnă greu la proces, iar dacă partea vătămată își va negocia durerea într-o sumă cu câteva zerouri, condamnarea cu suspendarea va fi floare la ureche pentru un judecător milos.

Dacă mai adăugăm și faptul că nu se știe sau nu se vrea să se știe dacă Iorgulescu jr. a băut sau ”a fumat” ceva înainte de a se urca la volan, avem suficente motive să presupunem că Iorgulescu jr. nu va face nicio zi de pușcărie.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg