Hai că s-a trezit și primarul Dobre: Ganea să se ocupe de Rădulescu!

0
ganea_69eb4.jpg

ganea_69eb4.jpg

În al 13-lea ceas de la izbucnirea scandalului provocat de directorul adjunct al CSM Ploiești, Lucian Rădulescu, filmat când înjură și intimidează un polițist la Păulești, s-a trezit și primarul Ploieștiului, Adrian Dobre.

La câteva ore după ce deputatul PSD, Laura Moagher l-a concediat pe Rădulescu din funcția de consilier parlamentar, iar Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, s-a grăbit să spună că Lucică nu mai este membru de partid încă din aprilie, a reacționat și primarul Adrian Dobre.

”Nu tolerez astfel de comportament pentru niciunul dintre angajații Primăriei și ai subordonatelor Primăriei și Consiliului Local. În consecință, cer demisia directorului adjunct al CSM. Solicit domnului viceprimar PSD Ganea, în subordinea căruia se află CSM, dar și Comitetului de coordonare al CSM să ia măsurile care se impun” a postat primarul Dobre pe Facebook.

Sunt sigur însă că acest lucru nu se va întâmpla, mai ales după reacția viceprimarului Ganea din ph-online.ro, despre care am scris aici: S-a dat liber la șefii din Primăria Ploiești să jignească polițiști! Bravo!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău