ganea_69eb4.jpg

În al 13-lea ceas de la izbucnirea scandalului provocat de directorul adjunct al CSM Ploiești, Lucian Rădulescu, filmat când înjură și intimidează un polițist la Păulești, s-a trezit și primarul Ploieștiului, Adrian Dobre.

La câteva ore după ce deputatul PSD, Laura Moagher l-a concediat pe Rădulescu din funcția de consilier parlamentar, iar Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, s-a grăbit să spună că Lucică nu mai este membru de partid încă din aprilie, a reacționat și primarul Adrian Dobre.

”Nu tolerez astfel de comportament pentru niciunul dintre angajații Primăriei și ai subordonatelor Primăriei și Consiliului Local. În consecință, cer demisia directorului adjunct al CSM. Solicit domnului viceprimar PSD Ganea, în subordinea căruia se află CSM, dar și Comitetului de coordonare al CSM să ia măsurile care se impun” a postat primarul Dobre pe Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sunt sigur însă că acest lucru nu se va întâmpla, mai ales după reacția viceprimarului Ganea din ph-online.ro, despre care am scris aici: S-a dat liber la șefii din Primăria Ploiești să jignească polițiști! Bravo!

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist de presă scrisă locală din 1993.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg