psd-lucica_8ce4b.jpg

”Nu pot eu sau altcineva din Primărie să-l dam afară pe domnul Rădulescu pentru ceva ce a facut în timpul liber, pentru că nu sunt insituțiile cu care am venit de acasă, sunt instituții publice și există legi pe care trebuie să le respectăm!” - a declarat pentru www.ph-online.ro Cristian Mihai Ganea, președinte al PSD Ploiești, viceprimar și candidat nominalizat al partidului pentru funcția de primar.

Exact cum mă așteptam - ne delimităm rapid de el, că ne crează prejudicii de imagine ca membru al PSD, dar ne doare în cot de modelul care este pentru comunitate, copii, sportivi. Îi lăsăm un serviciu relaxant, plătit regește de o primărie falimentară, că, nu e așa?!, e băiat bun.

Sunt curios sa vad ca de departe merge in acest caz domnul Bogdan Toader, presedinte al PSD Prahova, care s-a delimitat mai rapid decat dl. Ganea. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pariu ca Toader aici se opreste si o s-o bage pe a lui Ganea ”n-avem ce face, omu” a castigat un concurs”?

Inchei remarcand pozitia ferma a primarului Adrian Dobre - cum tace el, nimeni nu stie s-o faca. In fond ce?, e CSM-ul lui? Si, pe urma, nu e mai bine sa fim toti prieteni buni? Baieti buni.

La vot sa nu uitati ca Lucica, baiat bun pentru toti, a ramas sef in primarie, doar pentru ca a fost sustinut si garantat de Dobre, de Ganea si de Toader.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist de presă scrisă locală din 1993.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg