PTEmaGFzaD05YTdiNGQ1YmM5ZmM0MTJkOTc5NGY3Njg3NTQ1ZWNlZg.thumb_675bd.jpg

Am privit consternat imaginile cu Lucian Rădulescu, director adjunct al CSM Ploiești, înjurând și amenințând polițiștii cu legitimația de consilier al deputatului PSD, Laura Moagher.

Acesta a fost lăsat să plece doar cu o banală amendă de staționare interzisă, deși comportamentul său se încadra pentru orice neavizat la unul ”suspect” și violent.

Așa mi-am adus aminte de cazurile mult mediatizate ale lui Ilie Năstase și Boureanu. Atunci, vedetele recalcitrante au fost încătușate și conduse la Poliție, ambii fiind condamnați între timp pentru ultraj!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În schimb, la Păulești, polițistul, probabil chiar intimidat de acea legitimație, nu a acționat la fel. De ce?

Dacă un șofer oarecare ar fi reacționat ca Rădulescu, înjurând și amenințând agentul de poliție rutieră, cu siguranță ar fi avut parte de un alt ”tratament”: era pus să sufle în fiolă, i-ar fi fost percheziționată mașina și era dus la sediu pentru audieri.

Speriat, polițistul a preferat să-l lase pe Rădulescu să plece, nervos, cu BMW-ul lui de consilier de deputat. 

Interesant mai este și faptul că acest caz NU a fost mediatizat de conducerea IJP Prahova, care are o mare problemă: de ce imaginile au ajuns la Marian Godină pentru a deveni publice? Oare șefii polițistului respectiv au vrut să mușamalizeze cazul, iar Godină a fost salvarea polițistului respectiv? Dacă acționa ca la carte, polițistul nu ar fi fost ”tăvălit” de șefi și acuzat de abuz în serviciu?

Sunt întrebari la care aștept un răspuns de la șeful IJP Prahova, mai ales că acesta a fost șef la Rutieră. Oare el ar fi acționat la fel?

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg